Sonkaarcok

(4.5) - 5 értékelés
Cím:
1053 Budapest, Kecskeméti utca 2.
Telefonszám:
+36-1-7946137
Kategória:
Spanyol étterem

További információk

A klasszikus éttermi szolgáltatások mellett delikát ételkülönlegességeket is kínál. A vendég kedvére összeállítanak sonka-sajt tálakat. Nagyon kellemesen el lehet beszélgetni, borozgatni a finom sonkás-sajtos falatok társaságában. A dizájnja modern, mégis barátságos.
Első értékelő
Fizetési módok: MasterCard, Visa
Parkolás: Környéken
Elfogad bankkártyát? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
5 korábbi értékelés - Sonkaarcok
Kecskés Krisztina Kecskés Krisztina
15 értékelés
0 követő
1 plecsni
18 hasznos vélemény
2015. 02. 11. 11:12

Hangulatos hely, a legjobb sonka és sajttálak, érdemes előre foglalni. Többször jártunk itt, az utóbbi alkalommal a kiszolgálás volt picit gyengus sajnos...

karsaied karsaied
7 értékelés
0 követő
2 plecsni
8 hasznos vélemény
2013. 09. 16. 21:27

Nagyon hangulatos hely. Az asztalfoglalás elengedhetetlen, mert mikor mi voltunk, 19.00 után már nem kaptak helyet az utcáról betérők. Alapvetően drága hely, de szerintem megéri. Rengeteg spanyol sonka különlegességet lehet kóstolni. Egyszer érdemes kipróbálni. Ja, és a mosdót ajánlom mindenkinfigyelmébe, külön élmény :)

Gemelos Gemelos
593 értékelés
4 követő
26 plecsni
190 hasznos vélemény
2013. 06. 30. 10:00

Egyik barátunk ajánlotta ezt a helyet, ismervén sajt és sonkaimádatunkat. Délután voltunk, még nem volt telt ház, külön öröm, hogy saját kérésre lehet a tálakat összeállítani. Tetszett a hely hangulata, és a személyzet is nagyon figyelmes volt.

Cs.Tímea Cs.Tímea
124 értékelés
16 követő
19 plecsni
171 hasznos vélemény
2013. 06. 26. 22:19

Egy étterem kritika alapján találtam rá a helyre. Az vonzott benne, hogy hideg tálat is lehet rendelni, olyat, ami különleges, pikáns ínyencségeket tartalmaz. A helyre mindenképp asztalt kell foglalni, nyáron már a teraszra is, mert biztos, hogy tele lesz. Az igazi tömeg 20 körül érkezik. Az étlapon sok féle hideg ételkülönlegesség szerepel. Az ajánlott tálakon kívül, a vendég kedvére a delikátpultról bármilyen válogatást készítenek. A sonkákat, sajtokat fatányéron hozzák, és összeállíthatják több személyre is. A kenyeret, baguettet külön kell rendelni. A borlapról egy spanyol rosét kóstoltam, ami bár a legolcsóbb volt, de nagyon finom. Meg kell jegyeznem, hogy ez egy drága hely, itt a legolcsóbb, máshol a legdrágább. Ár-érték arányban mindenképp megéri, mert különleges ételeket lehet kóstolni, kedves a személyzet és jó a hely hangulata.