Solier Étterem és Kávézó

(4.0) - 5 értékelés
Cím:
2100 Gödöllő, Dózsa György út 13
Telefonszám:
+36-20-3965512
Kategória:
Magyar konyha

További információk

A Solier Café igazi találkahely, hangulatos Cukrászda és Étterem Gödöllő központjában!
Új szint viszünk a város vendéglátásának kínálatába: cukrászda, kávézó, étterem egy helyen Gödöllő belvárosában, mely a cukrász- és konyhaművészet egyedi alkotásait kínálja minden kedves Vendége számára! Nálunk kedvére válogathat házias süteményekből, különleges desszertekből, étel- ital- és kávékülönlegességekből.
Cukrászdánk Gödöllőn nagyszüleink receptjei alapján készített hagyományos házi süteményeket, könnyű, gyümölcsös, magas nemes anyag tartalommal rendelkező korszerű édességeket, diabetikus süteményeket, fagylaltokat, fagylaltkelyheket és desszert különlegességeket kínál.
Modern technológiával, első osztályú alapanyagokból dolgozó, kiválóan képzett munkatársaink magas minőségi elvárások alapján készítik a süteményeket, esküvői tortákat, menyasszonyi tortákat az Önök igényei, elképzelései alapján.
Cukrászaink az esküvői torta és a menyasszonyi torta elkészítésénél mindenben partnerek!
Váltsa valóra legtitkosabb álmait!
Kóstolja meg a Solier cukrászda süteményeit Gödöllőn, váljon az Ön szenvedélyévé is a minőség!
Első értékelő
Megnyitás
2007. 11. 01.
Fizetési módok: Erzsébet-utalvány, MasterCard, SZÉP kártya, Visa
Parkolás: Környéken
Elfogad bankkártyát? Igen
Kutyabarát hely? Nem
Akadálymentesített? Nem
Ingyen WiFi Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
5 korábbi értékelés - Solier Étterem és Kávézó
Sinka-Horváth Rita Sinka-Horváth Rita
2 értékelés
0 követő
0 plecsni
2 hasznos vélemény
2015. 02. 16. 13:38

5. házassági hónapfordulónkat ünnepeltük itt férjemmel egy épp futó "gyertyafényes vacsora" ajánlattal.
Nagy kíváncsisággal mentünk oda, mivel előtte azt olvastam a chéf michelin csillagos, így valami nagyon jóra számítottam. És úgy is lett.
A pincérnő kedves volt, minden kis apró kérdésünkre kimerítően válaszolt, mert ugye az ételek leírása nem épp a legpuritánabb módon történik itt sem. De most már tudjuk mi az a szalvétagombóc :)
Az adag oly bőséges volt, hogy a desszertet már hazavittük, nem fért belénk.
Tetszett még, hogy a limonádéba nem kerül plussz cukor és nem az émelygős pancsolt bolti löttyökhöz hasonlít, naturális, élvezhető, szomjoltó 4 dl.
Az árak tényleg nem alacsonyak, de érdemes a honlapon regisztrálva különböző kedvezményes kuponokra szert tenni!

Solier Étterem és Kávézó válasza:Kedves Rita! Köszönjük szépen szíves visszajelzését! Nagyon örülünk, hogy elégedettek voltak és jól érezték magukat nálunk! Legközelebb is szeretettel várjuk Önöket! Köszönettel és üdvözlettel: Szoljár Csaba üzletvezető

Antal Kovács Antal Kovács
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
0 hasznos vélemény
2014. 09. 26. 09:15

Először jártunk itt, de nem utoljára az biztos! A Netet böngészve találtunk rá a Soleirre, hogy Gödöllő legjobb étterme, és nem kellett csalódnunk! Kifogástalan vacsorában volt részünk, mennyei ételeket szolgáltak fel és a kiszolgálás is kitűnő volt. Fantasztikus élmény volt, rafináltan egyszerű és felejthetetlen, olyan hely ahova érdemes visszajönni.
A pincér úr kedvessége külön kiemelendő. Csak ajánlani tudom az éttermet!

Smith Dorothy Smith Dorothy
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
1 hasznos vélemény
2013. 11. 14. 08:55

A sütemények nagyon finomak, de a kiszolgálás pocsék, és sajnos a rendelések helyes kivitelezése totális csőd! A hely nagyon drága, annak ellenére, hogy vidéken van, és ehez képest a "minőség a szenvedélyük" szlogen bizony nem az erősségük! Nekem a szulinapi torta rendelésem rontották el úgy, hogy előre fizettem, és mindezt úgy, hogy 16000 forintba került egy 40 szeletes torta, ami egyébként máshol 5-6000 Ft! :( majd, ezek utan, még tőlem kértek 3000 Ft kauciót a tortatartóért! életem legrosszabb döntése volt, és már bánom, hogy itt csináltattam a süteményt, hiszen az egész szulinapomat beárnyékolta ez az esemény!

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Napsugár Étterem 2100 Gödöllő, Rét utca 1/a
4 értékelés
Thumbnail Roadtrain 95 Szállítmányozási Kft. 2100 Gödöllő, Szőlő utca 16
3 értékelés
Thumbnail Korda Mónika hagyományos kínai orvos, akupunktőr, manuálterapeuta 2100 Gödöllő, Dózsa György út 69/a. Platán-Ház
3 értékelés
Judit Fogarasi Judit Fogarasi
1 értékelés
0 követő
2 plecsni
1 hasznos vélemény
2014. 09. 26. 08:58

Nem először jártunk az étteremben és a cukrászdában. Ezúttal is profi, kedves és előzékeny kiszolgálásban volt részünk. Ínycsiklandozó, csodás ételeket ettünk. A degusztációs Íz-élmény menüt ettük, amely igazi kulináris élmény volt, hát még a felszolgáló Úr profi idegenvezetése és borajánlásai. A Pina Colada desszert valami elképesztő volt!
Csak ajánlani tudom!

Noémi Lőrincz Noémi Lőrincz
14 értékelés
0 követő
4 plecsni
27 hasznos vélemény
2013. 12. 05. 23:05

A torták és sütik isteniek, a kiszolgálás miatt viszont le kell pontoznom. Az esküvői tortánk készült itt. Olyan finom csokitortát még életünkben nem ettünk, azóta is ezt halljuk a násznéptől. A fizetésnél viszont kellemetlenségünk adódott, mert több, mint 10 ezer forinttal többet akartak kiszámlázni, pedig a tulajdonossal másban állapodtunk meg. Végül a grillázstortát is utolsó pillanatban máshol kellett rendelnünk, mert bár korábban 2-3 kilósat kértünk és elvállalták, ott a helyszínen már 5 kg alá nem akartak menni. A sok kellemetlenség szerencsére csak az előkészületekben mutatkozott meg. A kiszállított tortával nem volt gond.