Six

(4.0) - 2 értékelés
Cím:
1062 Budapest, Váci út 1-3.
Telefonszám:
+36-1-8873889
Kategória:
Ékszerbolt, Kiegészítők

További információk

Üzletünk a Westend City Center Bevásárlóközpont aluljárószintjén a Jókai sétány 19. szám alatt található.

Az üzlet profilja:
-bizsu
-kiegészítők
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Pláza WestEnd City Center Bevásárlóközpont
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
2 korábbi értékelés - Six
K.Orsi K.Orsi
40 értékelés
1 követő
11 plecsni
38 hasznos vélemény
2012. 11. 25. 20:33

A Six régóta a kedvencem, sokáig csak az Árkádban volt elérhető, de szerencsére már több helyen is fellelhető. A Westendben lévő üzletüket azért szeretem, mert ez elég nagy ahhoz, hogy kényelmesen körbe lehessen járni, megnézegetni minden apró részletet, anélkül, hogy bárkivel összeütköznénk. Szeretem, hogy színek szerint vannak kirakva az áruk, így könnyebb átlátni a választékot. Rengeteg jó dolgot lehet itt találni, a bőség zavara miatt alig tudom eldönteni, hogy miket vigyek el. Én nagyon szeretem a gyűrűket, minél érdekesebb forma, annál jobban beleszeretek. Szerencsére itt elég extrém darabokat is be tudok szerezni, és nem is drágán. Pont emiatt jó, mert így többet is lehet venni egyszerre és felhőtlen marad az öröm :)

Péhl Annamária Péhl Annamária
88 értékelés
8 követő
13 plecsni
44 hasznos vélemény
2012. 11. 12. 09:20

A mai fiatallányok elözönlik a különböző ékszer és kiegészítő boltokat. Nem számít, hogy nem arany vagy ezüst, a lényeg, hogy jól mutasson, olcsó legyen, és menjen az esti bulira, vagy a holnapi vizsgára kiválasztott ruhához!
A Six is azon boltok sorát erősíti, amik kielégítik a lányok, nők ezen szükségletét. A baj csak az, hogy belépve az emberdobhártyáját szétszakítja a bömbölő zene, amitől az egymás mellett álló vásárlók egymás hangját sem hallják meg. Nem csak ez a gondom ezzel az üzlettel, hanem az is, hogy nincs egyedi termékük. Értem ezalatt, hogy ha betérünk két konkurens üzletbe, akkor találni fogunk valami más formájú, stílusú ékszert, sálat, kalapot, bármit, de itt csak olyan unalmas tucat termékek vannak. Pedig nyugodt szívvel mondhatom, hogy mi lányok nem tucatok akarunk lenni, hanem ki akarunk tűnni a tömegből. Ez is az oka, hogy vásárlásig még nem jutottam el itt, mert mindig inkább elmentem egy másik üzletbe.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés