Sieberz Növényküldő Kft. Gartencenter

(4.5) - 2 értékelés
Cím:
2100 Gödöllő, Jázmin utca 1.
Telefonszám:
+36-30-2514948
Kategória:
Virágos, Kertészet

További információk

A Sieberz Kft. a német Ahrens és Sieberz KG. leányvállalata. Fő tevékenysége a katalóguson (illetve webáruházon) keresztüli növényrendelés. Természetesen lehetőség van a gödöllői telepen személyes vásárlásra is. Termékeik közt megtaláljuk (a teljesség igénye nélkül) a virághagymákat, balkonnövényeket, évelőket, díszcserjéket, gyümölcsfákat, rózsákat, sövényeket, fűszernövényeket, vetőmagokat, kertészkedéshez kapcsolódó kiegészítőket.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz, MasterCard, Visa
Elfogad bankkártyát? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
2 korábbi értékelés - Sieberz Növényküldő Kft. Gartencenter
P. Miklós P. Miklós
5 értékelés
0 követő
2 plecsni
5 hasznos vélemény
2013. 10. 27. 00:36

A késői "INDIÁN NYÁR "kertészkedésre, növények - fák ültetésére csábított. E hó 19.-én e-mailt írtam a Sieberz Kftn -nek és négy oszlopos gyümölcsfa csemetét rendeltem a katalógusukból. 21.-én megcsörrent a telefonom. A vonal végén a Cég ügyfélszolgálati ügyintézője - Felker Erika volt, - megkérdezte, hogy másnap, 22.én Kedden küldheti-e a növénycsomagot? Jöhet - várom, - feleltem. Kedden 12 órakor a növénycsomag megérkezett - gyönyörű facsemetékkel ,ültetési tanácsadóval, ajándék amaryllisz virághagymával és ajándék félliteres növénytáppal ! Gratulálok a gyorsasághoz ! Papp Miklós , Balatonfenyves.

Csillag Nofertete Csillag Nofertete
22 értékelés
0 követő
6 plecsni
36 hasznos vélemény
2013. 04. 21. 13:51

Remek hely a kert megújulására, a tavaszi és őszi szezonban. Csodálatos virágok és gyümölcsfák kaphatóak itt és különleges fajták. Érdemes körül nézni.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Napsugár Étterem 2100 Gödöllő, Rét utca 1/a
4 értékelés
Thumbnail Roadtrain 95 Szállítmányozási Kft. 2100 Gödöllő, Szőlő utca 16
3 értékelés
Thumbnail Korda Mónika hagyományos kínai orvos, akupunktőr, manuálterapeuta 2100 Gödöllő, Dózsa György út 69/a. Platán-Ház
3 értékelés