Shakesbeer Bár Söröző

(4.5) - 4 értékelés
Cím:
1024 Budapest, Lövőház utca 31
Telefonszám:
+36-1-3150106
Kategória:
Söröző

További információk

Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Kutyabarát hely? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
4 korábbi értékelés - Shakesbeer Bár Söröző
Lena Lena
23 értékelés
2 követő
9 plecsni
131 hasznos vélemény
2012. 11. 24. 22:03

A Shakesbeer sörözőnek elsőként a neve fogott meg, nagyon ötletesnek tartom. Több éve járunk oda a barátaimmal, haveri társasággal, főként a terasz részen ücsörgős, nyári esték adják meg a jó alaphangulatot. Mivel a söröző lépcsős, így az italozás csak a kinti részen oldható meg. Ez még önmagában nem lenne probléma, de sajnos a wc is bent található, így kerekesszékesként az sem megközelíthető. Mint minden embernek, nekem/nekünk ez egy fontos szempont (lenne), és a sörözéshez persze hozzátartozik a gyakori mosdólátogatás is. Ez a nehézkes körülmény kicsit beárnyékolja az ott töltött időt.
Ettől függetlenül kellemes hely, gyakran vannak italakciók, és nagyon segítőkészek a felszolgálók is; ha mozgássérült vendégeket látnak, azonnal a segítségükre sietnek.
Az italok megfizethetőek, a vendégek kulturáltak. Sok kedves ismerőst gyűjtöttem össze az évek alatt, így örömmel nézek be oda a mai napig egy-egy meleg, nyári estén.

Vendég felhasználó Vendég
2013. 08. 08. 00:40

Nyílt valami tuborgos hely nem messze.Shakesbeert megcsaltuk.Meg is bántuk.Olcsónak tűnő házi sört kaptunk,ami nem ízlett.Vissza a régi helyre.A terasz tele,ez a nagy hátránya,hogy kihalásos alapon van sokszor asztal.Jó volt az az ízé is,amit körbe kínáltak este,lepcsánka vagy mi.Sörcsánka.Lássuk be, a shakesbeer az shakesbeer.

Vendég felhasználó Vendég
2013. 07. 17. 16:16

Imádom ezt a helyet:-)Normális árak,vannak.Nem vagyok törzsvendég,vidéki vagyok,mint egyetemista járunk ide kortyolgatni,meg hamburgerezni.Negatívum,hogy 11 kor bezár a terasz.Rossz hogy 11 előtt 5 perccel irrgum burrgum fel kell állni.Igaz hogy be lehet menni folytatni,de kinek van kedve bemenni mikor remek az idő.Most van éppen soproni kupon akció is.Ki is használjuk rendesen:)

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
Vendég felhasználó Vendég
2012. 12. 21. 18:57

Valóban kellemes hely...Mi is régóta járunk ide.Léna igazad van,sajnos kerekesszékkel nehézkesebb,ismerem a tulajt,ha lenne lehetősége,kialakította volna az akadálymentességet.Maga a portáljának a lehetősége is korlátozott.Én nyáron az Edelweisst szeretem a legjobban,s azt hogy elég jó a pálinkafelhozataluk...Számomra a negatívum hogy 23 kor bezár a terasz:(