Segítőkéz Kft.

0 értékelés

Elérhetőségek

Cím: 1026 Budapest , Szilágyi Erzsébet fasor 37-39

Telefon: +36-1-212-2293


Kategória: Temetkezés


További információk

Szolgáltatásaink

díjtalan tanácsadás felvilágosítás
ügyintézés a kórházban a felvételi irodán és a kórbonctanon
tisztiorvosi és rendõrségi engedélyek beszerzése
anyakönyveztetés és a szükséges iratok beszerzése
újsághirdetés, köszönetnyilvánítás, gyászértesítõk
gyászhírdetés az Interneten
koszorúk biztosítása
halott szállítás, koporsó kereszt, fejfa, urna forgalmazás
egyházi szertartás intézésében szükséges közremûködés
hamvasztás, és hamvak szállítása
belföldi halott szállítás
exhumálás, sírhely meghosszabbítás intézése

Tájékoztató

A temetéshez szükséges legfontosabb papír a HALOTTVIZSGÁLATI BIZONYÍTVÁNY, amit a kórház ( lakáson történt halálesetnél az ügyeletes orvos) állít ki. Ezzel már el lehet kezdeni a temetési ügyek intézését. Igény szerint meg tudjuk oldani, hogy ezt a papírt is mi hozzuk el az adott kórházból és természetesen az ott esetlegesen felmerülõ befizetéseket is elintézzük önök helyett.

Abban az esetben, ha a kórház számol általános hûtési díjat, figyelni kell a napok számára, ami azt jelenti, hogy minél elõbb érdemes elkezdeni a temetési ügyintézést, mert nekünk (a vállalkozónak) is kell körülbelül megrendeléstõl számított 1-2 nap míg az elhunytat a kórházból ki tudjuk hozni.
Továbbá az anyakönyveztetést is intézzük, amihez ezek az iratok szükségesek:


Születési anyakönyvi kivonat
Családi állapot igazolás: - házassági vagy házastárs halotti vagy válási végzés (ha hajadon vagy nûtlen volt az elhunyt akkor persze erre nincs semmilyen igazolás)
Személyi igazolvány (ha az igazolvány a kórházban eltûnt az intézmény kiad egy papírt melyben elismeri, hogy õk érte a felelõsek, vagy ha még elõtte eltûnt akkor a rendõrségen kell ezt bejelenteni és azt leadni nálunk helyette.)
Lakcím kártya (ha van, újtipusú igazolványnál,vagy régi mellett ha lakcím változtatás történt)
2001 után kiállított vezetõi engedély (ha van)
Érvényes útlevél (ha van)
A Halotti anyakönyvi kivonat nem feltétele a temetésnek, tehát ha valamelyik itt említett irat nem áll rendelkezésére, a beszerzését átvállaljuk, közben a temetési ügyintézést ez nem akadályozza.
Ha az elhunyt nyugdíjas volt a nyugdíjfolyósító felé mi lejelentjük a halálesetet, ehhez a nyugdíjas törzsszámra is szükségünk van, ami a nyugdíj szelvényen, vagy a postai rózsaszínû csekk jobb alsó sarkában megtalálható.
Özvegyi nyugdíjigényléshez formanyomtatvány adunk, amit majd a halotti anyakönyvi kivonat elkészülte után, azzal és a házasságival kell a váci úti központba eljuttatni.

Vélemények, értékelések (0)