Schmuck Ékszerszalon

(5.0) - 1 értékelés
Cím:
1094 Budapest, Ferenc körút 33
Telefonszám:
+36-1-2166119
Kategória:
Ékszerbolt

További információk

Első értékelő
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
1 korábbi értékelés - Schmuck Ékszerszalon
B. mariann B. mariann
30 értékelés
2 követő
4 plecsni
29 hasznos vélemény
2015. 12. 19. 19:06

Az ember alapvetően lusta - legalábbis én. De ha valami nagyon jó dolog történik vele, muszáj megosztani valakivel, akár az egész világgal. :) Találtam egy kincsesládát :) :) :)
Nem új az üzlet amelyről véleményt írok, több évvel ezelőtt - amikor még megtehettem, hogy ünnepekkor kicsit túllépjem az értékhatárt vásárlást illetően- sokat jártam ide. Akkoriban is jó érzés volt ide betérni. Ha a legolcsóbb kis mütyürkét szerettem volna, vagy csak épp felpróbálni egy-egy szép valamit, már ugrott is a kedves eladóhölgy hogy kikapja akár a kirakatból is, ha valami megtetszett, és még a leghalványabb bosszúságot sem láttam soha, ha üres kézzel hagytam el az üzletet.
Most a lányaimat (és magamat :P) szeretném meglepni karácsonyra, hirtelen beugrott, hogy hát igen! Oda kell mennem, mert meg fogom találni AZT A VALAMIT, ami ott vár rám! Pénteken munka után rögtön odamentem. AZ ÉKSZERÜZLETBE. Mert itt nem csak az ékszerek ékszerek, hanem a kedves eladóhölgyek, és mi vevők is, mert úgy bánnak velünk, mint a nem tudomén hány karátos gyémánttal :D (Gyémántot még nem vettem..... :D) Elmondtam, nagyjából hogy mit is szeretnék, és már elém is tették a választékot, nem akarták rám sózni a legdrágábbat (megjegyzem, most minden 50 %-os kedvezménnyel kapható, és ez nem az a kamu kedvezmény!!!!), pontosan tudják-érzik, hogy mit szeretnék. Kedves szavakkal segítenek választani, érezhető hogy mennyire értenek a széphez, az eleganciához, az emberekhez. Tegnap egy ezüst karláncot vettem szívecskével a lányomnak, magamnak pedig egy leheletnyi vékony aranyláncot, pillangó alakú medállal. Az eladó hölgy nem bízta a véletlenre hogy jó lesz-e a lánc, készséggel segített felvenni, becsatolni, hogy nézzem meg mennyire tetszik - vagy nem. Nagyon-nagyon tetszik!!!! És láttam rajta, hogy ő is örül annak hogy örülök, és ez annyira jóóóóó érzés volt! Mindkét ékszert gondosan, szeretettel csomagolta díszdobozba, aztán külön-külön dísztasakba (szinte már csak a Mr. Bean féle levendulamorzsolgatás hiányzott :D :D :D ), de ezek a másoknak apró dolgok, engem elöntöttek boldogsághormonokkal, így ma visszamentem, és a másik lányomnak vettem egy ezüstláncot, szívecskés medállal :) Nem azért aranyat mert sajnálom tőlük a pénzt, hanem mert mindketten jobban szeretik az ezüstöt. Ma szintén díszdobozba csomagolta a kedves eladóhölgy, ami kívülről is csillog, és ha 24-én a fa alatt fog szikrázni, magamban boldog karácsonyt fogok kívánni az üzlet dolgozóinak, akik tényleg a szívüket adják az ékszerek mellé ajándékba!

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Sugar Shop - Paulay Ede utca 1061 Budapest, Paulay Ede utca 48
56 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés