Schmuck Ékszerbolt

(4.5) - 2 értékelés
Cím:
1062 Budapest, Váci út 1-3.
Telefonszám:
+36-1-2387323
Kategória:
Ékszerbolt

További információk

Üzletünk a Westend City Center Bevásárlóközpont aluljárószintjén a Kölcsey sétány 52. szám alatt található.

Több mint hetven munkatársunk családias légkörben végzi munkáját. Ötvöseink a szakma legjobbjai közül kerültek ki, akik több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek az ékszerkészítés terén. Cégünk külön hangsúlyt helyez dolgozóink folyamatos továbbképzésére is annak érdekében, hogy tisztában legyenek a legújabb ékszerdivattal. Vásárlóinknak a hagyományos garancia mellett díjmentes szolgáltatásokat is nyújtunk.
Első értékelő
Fizetési módok: Amex, Készpénz, Maestro, MasterCard, Visa, WestEnd Vásárlási Utalvány
Pláza WestEnd City Center Bevásárlóközpont
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
2 korábbi értékelés - Schmuck Ékszerbolt
Katrus Katrus
10 értékelés
0 követő
6 plecsni
13 hasznos vélemény
2013. 12. 30. 18:02

Néhány napja jártam ebben az ékszerüzletben. A barátnőm szeretett volna egy nem túl drága, de annál csillogóbb fülbevalót venni. Nem is volt gond, hiszen most szinte az egész boltban a termékekre 50 % kedvezmény volt. Az eladó nagyon segítőkész volt, bár néha úgy tűnt, hogy kicsit unja a vásárlásunkat, pedig szerintem annyira nem voltunk problémásak. A fülbevaló kifizetése után a visszajáróra kicsit várnunk kellett, bár a probléma okáról lemaradtam csak azt vettem észre, hogy kb 5 perce ott álltunk és még mindig nagyon nézegeti az eladó a pénztárgépet.

Eszter Eszter
30 értékelés
1 követő
10 plecsni
38 hasznos vélemény
2012. 11. 20. 21:25

A lányok legjobb barátai a gyémántok mondja a Marilyn Monroe által énekelt közismert dal. A Schmuck Ékszerboltban nem csak gyémántokat, brillköveket, de más drágaköveket is beszerezhetünk. Aranyból, fehéraranyból nincs hiány. A kirakat csillogásával már messziről odavonzza az ember tekintetét. Mégha nem is szándékozunk vásárolni érdemes megszemlélni a kínálatot, hiszen meseszép dolgokat láthatunk. Képzeletünknek csak a pénztárcánk szabhat határt, hiszen ezek az ékszerek közel sem mondhatóak olcsónak. De ha egy időtálló, örök értékű ajándékkal szeretnénk meglepni szeretteinket mindenféleképpen látogassunk el ide.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés