Schmidt Óra Ékszer

(5.0) - 1 értékelés
Cím:
1062 Budapest, Váci út 1-3.
Telefonszám:
+36-1-2387086
Kategória:
Ékszerbolt, Órák

További információk

Üzletünk a Westend City Center Bevásárlóközpont aluljárószintjén az Arany kiskörút 23. szám alatt található, valamint a a Ferdinánd tér 3. szám alatt.

A Westend City Center megnyitása óta jelen vagyunk az üzletházban, és ma már három üzletet üzemeltetünk.Óra választékunkban közel 400 darabos CASIO óra készletet mutatunk be, és kiemelt forgalmazók vagyunk ami azt jelenti, hogy ha valami újdonság megjelenik, nálunk biztosan megtalálja,illetve ha megrendeli a legrövidebb időn belül a legjobb áron szerezzük be Önnek!!!
GUESS, POLICE, FOSSIL, DKNY, ARMANI, SWATCH, FLIK-FLAK, ESPRIT, CONVERSE, FRENCH CONNECTION órák teljes kínálata mellett ezeknek a márkáknak divatékszereit is nagy választékban mutatjuk be. Komoly szakmai tapasztalattal rendelkezünk az órás és az ékszerész szakma tekintetében. Ez biztosítja az általunk forgalmazott termékek megfelelő színvonalát.
Kollegáink"szakemberek "ötvösök,becsüsök,szakképzett kereskedők és magas színvonalú képzettséggel állnak az Önök rendelkezésére.
Legfontosabb szempontnak tartjuk, hogy üzleti kapcsolatainkban,akár belföldi akár külföldiről legyen szó, a legjobb minőséget biztosítsuk.
Karikagyűrűink magyar termékek, magyar ötvösök munkái. Igyekszünk egyedi arculatot adni a karikagyűrűknek és egyre több terméknél döntheti el Ön milyen kialakítást szeretne formában, felületben, kövezésben. Külföldi üzleti kapcsolataink egyéb arany és ezüst ékszerek tekintetében elsősorban az Olasz piachoz kapcsolódnak. Fontosnak tartjuk, hogy ne tömegtermékeket forgalmazzunk, hanem az Önök egyedi igényeihez igazodó termékskálát mutassunk be.
Briliáns gyűrűink finomak, könnyedek, kiváló minőségű kövekkel, remek, fantáziadús foglalatokkal. Több méret áll rendelkezésre, illetve ha szükséges kifogástalan minőségben alakítjuk a kívánt méretre!!!!
Közel 800 darabos arany gyűrű készlettel rendelkezünk,emellett óriási választékot biztosítunk még arany láncokból, karláncokból, fülbevalókból, medálokból stb.
Ezüst kínálatunk közel 10 000 darabból áll. Az ezüst ékszerek reagálnak a leggyorsabban a divat hullámzására így valóban mondhatjuk, hogy minden irányzatot megtalál nálunk.
Üzleteink kínálatában jelen vannak az un. bázis áruk, amik láncokat, karláncokat, medálokat, fülbevalókat jelentenek, de igyekszünk a folyamatosan változó divatirányzatokat is megcsillantani kínálatunkban. Közvetlenül a gyártóktól rendelünk és így tudjuk a legjobb árat kedves vásárlóinknak biztosítani.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz, MasterCard, Visa
Elfogad bankkártyát? Igen
Pláza WestEnd City Center Bevásárlóközpont
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
1 korábbi értékelés - Schmidt Óra Ékszer
Tóth Nikolett Tóth Nikolett
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
0 hasznos vélemény
2013. 12. 06. 17:12

A párommal Schmidt karikagyűrű szalonban rendeltük a gyűrűinket. Csak ajánlani merem az üzletet. Segítőkészek, türelmesek. A honlapon említett termékek tényleg megtalálhatók az üzletben. Vállalt elkészülési idő előtt 4 nappal elkészültek a gyűrűk, amik hibátlanok, méretben tökéletesek, és a kalkulált árnál ráadásul olcsóbbak is lettek. Köszönjük nekik :)

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés