Savoya Park

(4.0) - 8 értékelés
Cím:
1117 Budapest, Hunyadi János út 19.
Telefonszám:
+36-1-2099070
Kategória:
Bevásárlóközpont

További információk

A Savoya Park nagyforgalmú közlekedési csomópontban, a főváros XI. kerületének déli részén, a Hunyadi János út - Kitérő út - Leányka utca határolta háromszögben épült meg.

Üzleteink mind a fiatalok, mind az idősebb korosztály igényeit is kiszolgálják

75 üzlet:
- Ajándék, játék, virág
- Állatkereskedés
- Cipő, bőrdíszmű
- Dohányáru, újság
- Édesség
- Élelmiszer
- Fehérnemű
- Fotó, optika, telekommunikáció, műszaki cikk
- Hobby és Papír
- Illatszer
- Könyvesbolt
- Lakberendezés
- Óra- Ékszer
- Ruházat
- Sportfelszerelés, sportruházat
- Szépség, Egészség

Étterem, kávézó:
- Asia Food
- Café Maya étterem
- Cortesi Látványpékség
- Il Treno Express Salat Bar

Szolgáltatás:
- Bank, pénzváltás
- 5 A Sec Ruhatisztító Szalon
- Fiesta Travel Utazási Iroda
- Go Print Fénymásoló
- IBUSZ Utazási Iroda
- Lottózó
- Mister Minit
- Posta
- Reménység Patika

Szórakozás:
- Dzsungel Kalandpark Játszóház
- Merkur Spielo Elektronikus Játékterem
Első értékelő
Megnyitás
2012
Fizetési módok: Készpénz
Parkolás: Ingyenes parkolóház
Elfogad bankkártyát? Igen
Ingyen WiFi Igen
Pláza Savoya Park Bevásárlóközpont
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
8 korábbi értékelés - Savoya Park
Pápai László Pápai László
24 értékelés
1 követő
6 plecsni
73 hasznos vélemény
2013. 12. 11. 13:16

Elsősorban az Auchan miatt járok ide, és kedvelem, hogy van fedett parkolója is, de a benzinkút is szimpatikus benne. A 18-as villamos előtte áll meg, így akár tömegközlekedve is bevállalható.Külön tetszenek a kiállítások benne, változatosak.

Skokán Ilona Skokán Ilona
26 értékelés
0 követő
4 plecsni
29 hasznos vélemény
2013. 09. 06. 09:32

Nagyon kellemes bevásárlóközpont. Szerencsére a közelben lakunk, így még gyalog is megközelíthetjük vagy a 18-as villamossal. De általában autóval megyünk, mert nagy a család és sokat vásárolunk. Míg én az unokámat vonatoztatom, addig a többiek tudnak vásárolni. Sok akció van, így majdnem minden nap körül nézünk. Az unoka meg mindig körülnéz még az állatkereskedésben is.

Zoli 74 Zoli 74
584 értékelés
10 követő
28 plecsni
329 hasznos vélemény
2013. 05. 28. 22:20

Nagyon kiesik,inkább kocsival érdemes menni,de csak ha erre visz az utunk.Nagy kicsit áttekinthetetlen.Sok üzlet van,némelyik olcsó némelyik nem.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Trófea Grill Étterem Újbuda 1117 Budapest, Hauszmann Alajos utca 6 B
40 értékelés
Thumbnail Allee Bevásárlóközpont 1117 Budapest, Október 23. utca 8-10.
49 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
phyllie phyllie
26 értékelés
0 követő
8 plecsni
31 hasznos vélemény
2012. 11. 26. 14:55

Gyalog kicsit körülményes megközelíteni, szerencsére megy errefelé villamos is, busz is, igaz a busz kicsit ritkásan. A Savoya Park inkább a gyorsan-el-kell-ugrani-valahova típusú hely. A mai mértékegységekkel mérve egy kisebb bevásárlóközpont, nem túl sok üzlettel. Van benne Auchan, ami valljuk be nagy húzóerő, mert ha már kaját kell venni, és bemegyünk, akkor körülnézünk a boltokban is. Néhány gyorsétterem is van benne, sajnos a nagy kedvenc Maya Kávézó megszűnt. Szuper viszont a Szamos Marcipán üzlet, nemcsak elvitelre vannak finomságok, de be is ülhetünk meginni/megenni valamit. Üzletekből Deichmann, Bijou Brigitte és New Yorker van, hogy a legnépszerűbbekből említsek.

Ludmilla Ludmilla
28 értékelés
2 követő
9 plecsni
29 hasznos vélemény
2012. 11. 14. 13:22

A Savoya Park eléggé kívül esik a közlekedésen még a budafokiak számára is, mert van egy külön kis területe, ahova az ember gyalogosan nemigen tud eljutni, csak busszal vagy kocsival. Tulajdonképpen ez egy Auchan, egy OBI és egy kisebb ALDI és egy MAXON horgászüzlet egyesülése. Az Auchan épületében még sok bolt van, részben éttermekkel, részben ruha és cipő üzletekkel. Viszonylag széles skálájúak az üzletek: van posta, fitnessterem, biopiac, pékség, újságos stb. Alapvetően jó hely lenne, megfelelő méretekkel, és elég minőségi üzletekkel (egy-két kivételt leszámítva), de annyira nincs jó helyen a közlekedés szempontjából, hogy emiatt nem adhatok 5 csillagot.

Kócza Attila Kócza Attila
30 értékelés
0 követő
7 plecsni
44 hasznos vélemény
2012. 11. 23. 10:13

A Savoya Park vélhetőleg abban a szellemben épült, hogy például egy Auchant könnyen meg lehessen közelíteni kocsi nélkül. Ez többé kevésbé sikerült. A 18-as villamosnak itt a végállomása, ami mondhatni átszeli a várost, hisz a Széll-Kálmán térről jön. Így elég nagy területről hozhat ide utasokat. De aki a körútról érkezik, az át tud szállni a Móricz Zsigmond körtéren, vagy a Fehérvári úton. Én sokat járok ide, ez hozzánk a legközelebbi Auchan, ahová így viszonylag normális idő alatt eljuthatok. Az Auchant magát nem nagyon kell tárgyalni. Viszont kapott helyett itt több kisebb üzlet is. Pl. könyvesbolt, étterem, cipőüzletek, mint a Deichmann és ruhaüzletek, mint a New Yorker és van Euronics is. Ezzel az épülettel szemben van még egy OBI is.

pirieszti pirieszti
58 értékelés
0 követő
14 plecsni
71 hasznos vélemény
2012. 11. 20. 09:18

Savoya park ötletes és jó hely lenne, de sajnos annyira távol esik mindentől. A 18-as villamossal legalább átszállás nélkül eljuthatunk oda. Akkora extrát viszont nem tud nyújtani hogy csak oda kibumlizzon az ember. Minden megtalálható benne, amit egy vásárlóközpontnak nyújtani kell. Amiben viszont szerintem egyedi és jó, hogy kis egyedi boltok vannak itt például Szöszy fashion, ami jó termékeket árul és máshol nem igen található meg. Valamint talán egy két helyen olcsóbb árakat találhatunk megközelíthetetlensége miatt. Összességében, aki a közelében lakik, annak ajánlani tudom, de belvárosiaknak nem igazán.