SakuraZaka

(5.0) - 6 értékelés
Cím:
1092 Budapest, Erkel utca 6
Telefonszám:
+36-1-9505138
Kategória:
Könyvesbolt

További információk

A SakuraZaka, magyarul "SzakuraÖsvény" a japán mangakultúra körébe tartozó árukkal foglalkozik. A termékkínálat folyamatosan bővül egyéb Japánnal kapcsolatos és onnan származó termékekkel.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
6 korábbi értékelés - SakuraZaka
Radáné Szedmák Krisztina Radáné Szedmák Krisztina
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
2 hasznos vélemény
2014. 05. 19. 21:36

Nagyon jó kis hely. jegyet ugyanúgy lehet venni, mint minden animés tárgyat, posztert. a kiszolgáló lányok előtt meg le a kalappal. a lányom órákig el tud lenni ezen az apró helyen. szivesen betérünk máskor is.

Surányi Erika Surányi Erika
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
2 hasznos vélemény
2013. 10. 03. 22:44

A Párom Unokahugának megbízásából voltam az üzletben, Neki és a Barátainak vettem a hétvégi Hungexpo-s rendezvényre jegyeket, kellemes üzlet, udvarias kiszolgálással. Könnyen megközelíthető helyen van, lehet, hogy még visszatérek :)

Kócza Attila Kócza Attila
30 értékelés
0 követő
7 plecsni
44 hasznos vélemény
2012. 11. 12. 20:12

Egy olyan bolt a IX. kerületben, ahol animés és mangás áruk között válogathatunk, nézelődhetünk. A Kálvin és a Fővám tértől is egyaránt 5-7 percnyi sétára található üzletben mindig lehet jegyet kapni a következő animés rendezvényre. Ha pedig már ott vagyunk, nézzünk is körül, mert aki szereti ezt a szubkultúrát, az biztos talál magának valót, legyen az akár bögre, táska, kulcstartó, amin a kedvenc karaktere rajta van. Továbbá kapható itt japán édesség (pl.: pocky, ami egy csokiba mártott tésztapálcika), japán sör, manga és többféle használati tárgy is. Természetesen minden a japán és anime kultúra tárgykörében. Az eladók kedvesek és segítőkészek. Érdemes megnézni a honlapot is az aktuális készlet átböngészése érdekében.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Sugar Shop - Paulay Ede utca 1061 Budapest, Paulay Ede utca 48
56 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
OhayoNikki OhayoNikki
142 értékelés
13 követő
16 plecsni
192 hasznos vélemény
2012. 11. 08. 22:22

Egy falatka bolt, azaz kóstoló a mennyországból a manga és anime rajongóknak. Szinte egyedülálló a maga nemében, hiszen még egy ilyen boltot nem minden sarkon talál az ember. A kis üzletben egy bélyeget nem lehetne a falra ragasztani, mert még ott is poszterek sokasága tarkállik. A vitrinek roskadoznak a különböző nippektől, bögréktől, táskáktól, hogy képregényekről ne is szóljak. Még a plafonról lógva is állandóan a vendégre kacsint egy-egy zenekar vagy anime karakter vigyora, vásárlásra csábítva. Legyen szó belépőjegyekről, rendezvényekről, egy helyen tájékozódhatunk a jcult-os eseményekről is. Tehát aki ide betér, az akár akarta, akár nem, nem tud üres kézzel távozni. Én sem tudok…

I. Noémi I. Noémi
69 értékelés
6 követő
15 plecsni
107 hasznos vélemény
2012. 10. 16. 13:41

Japán popkultúra rajongó lévén ez a kis üzlet az egyik kedvenc helyem Budapesten. A Kálvin-tér és környéke eleve egy olyan terület a városban, ahol sorra köszönnek rám az izgalmasabbnál izgalmasabb vendéglátóhelyek és üzletek. Ha betérek a SakuraZakába, kapok egy kis szeletet a kedvenc országomból, Japánból. Ha mást nem is, egy képeslapot vagy kitűzőt mindig veszek a gyűjteményembe, de számos más relikviával is gazdagodhat a látogató, ha betér ide. Táskák, poszterek, figurák, játékok, lámpák és még sok más árucikk várja, hogy gazdára leljen. Az üzletben ezen kívül mindig friss információval tudnak szolgálni arról is, milyen Japánnal kapcsolatos rendezvény lesz a közeljövőben. A MondoConra többek között például itt lehet megvásárolni a belépőjegyet, mely egy anime, manga, sci-fi, fantasy rajongók és gamerek részére létrehozott kétnapos rendezvény, amit minden évszakban egyszer megtartanak.

Ambrus Rebeka Ambrus Rebeka
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
1 hasznos vélemény
2014. 04. 04. 21:06

Nagyon jo dolgokvannak benne és bagy a választék.