Ryn Center

0 értékelés
Cím:
1136 Budapest, Balzac utca 26
Telefonszám:
+36-20-2639828
Kategória:
Cipő

További információk

Mi is az a RYN terápiás és prevenciós lábbeli?
A technológia alapötlete az, hogy az Afrikában élő néptörzsek nem szenvednek mozgásszervi problémáktól, mert természetes talajon, mezítláb, egyenes gerinccel járnak. Ellentétben velünk, mi sima, lebetonozott talajon közlekedünk, egyre jobban kopó, fájdalmas ízületekkel. A RYN lábbelik egy ízületkímélő és izomerősítő járást biztosítanak, mintha csak mezítláb, puha talajon járnánk. Így kapta e technológia a RYN nevet azaz, Renovate Your body Newly, magyar fordításban Formázd újjá a tested!

Miben különbözik az RYN a hagyományos cipőktől?
Az RYN egy gördülő lábbeli, melynek használatával minden olyan izomcsoport megmozgatható, amelyeket sima talajon, normál cipőben képtelenség munkára bírni. A RYN-ben a természetes ízületi állások és összehangolt izommunka mellett akár 1000 kalóriával többet égetünk el naponta, úgy hogy nem vagyunk se helyhez, se időhöz kötve.

Hogyan működik a RYN technológia?

Gördülő talpszerkezet (gördülőtalp)
A talpazat kialakítása pontosan azért ívelt, mert az egyenes kemény talajon, a gördülő mozgással lehet “zökkenőmentesen”, gördülékenyen előrehaladni. (ezért találták ki a közlekedési eszközöknek a kereket)
Légkamra technológia
A speciális sarokék, egy olyan ütközéscsillapító technológia, mely járáskor, a sarokra érkezés pillanatában elnyeli a testet érő káros ütődéseket, így kíméli ízületeinket a kopástól, túlterheléstől.
Csavart, belső kiképzés
A lábbeli belső talpfelszíne enyhén csavart, a lépések alatt dolgoztatja izmainkat, javítja az alsó végtag vérkeringését!
Egyensúlyozó pont
Álló helyzetben e ponton megállva, olyan egyenes pozícióban tarthatjuk testünket, ahol a gerincünkre a lehető legkisebb terhelés hárul. Ezen a ponton a legaktívabbak a mély hátizmok, vagyis a RYN beleerősít minket ebbe az egészséges testtartásba.
Prémium minőség
A világszabadalmi joggal rendelkező, kézzel gyártott RYN lábbeli 22 minőségi ellenőrzésen esik át, melyre a gyártó hosszútávú garanciát vállal.
Miért egészségesebb a RYN lábbeli?
Aktív izomzattal csökken ízületeink terhelése, erősödnek izmaink, javul testtartásunk és vérkeringésünk. Használata megerősíti a láb izmait is, képessé téve őket arra, hogy ellenálljanak a testsúlyunk préselésének. Itt megdőlni látszik az az elmélet, hogy a lúdtalp felnőttkorban nem gyógyítható. Sőt, egyre több olyan betegünk van, akik sikeresen elkerülték a csípőprotézist vagy a gerincsérv műtétet.

Milyen problémák és betegségek esetén ajánljuk a RYN lábelit?

- Talp és lábujj körüli fájdalmak
- Lúdtalp, bokasüllyedés
- Láb gyenge vérkeringése, cukorbetegség okozta lábproblémák
- Térd, csípő sérülések és fájdalmak, járás nehézség
- Csípőprotézis
- Deréktáji fájdalmak (derékfájás)
- Gerincsérv
- Hanyag testtartás, gerincferdülés, hátfájás
- Edzéshatás növelés
- Betegség megelőzés
- Szabadidő, séta, fittness
- Túlsúly
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
korábbi értékelés - Ryn Center

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
176 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés