Royal Étterem

(4.5) - 8 értékelés
Cím:
1172 Budapest, Cinkotai út 43-49
Telefonszám:
+36-70-3390500
Kategória:
Svédasztalos

További információk

Budapest egyik legfelkapottabb büféasztalos étterme a hét minden napján várja vendégeit. A chef naponta frissülő változatos menüvel várja az étterem látogatóit.
Első értékelő
Fizetési módok: MasterCard, Visa
Parkolás: Környéken
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
8 korábbi értékelés - Royal Étterem
Z. Zsanett Z. Zsanett
2 értékelés
0 követő
1 plecsni
8 hasznos vélemény
2013. 11. 29. 23:01

Nagyon hangulatos, szép tágas hely! Egyszerre több rendezvényt is tudnak lebonyolítani! Nekem nagyon tetszett, mind helyileg, mind választékban. Nagyon finomak voltak az ételek és a desszertek is! Olyan sok választék volt, hogy alig tudtunk választani! Csakis ajánlani tudom mindenkinek!

Szabó Bernadett Szabó Bernadett
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
6 hasznos vélemény
2013. 11. 29. 13:57

Nagyon barátságos a fogadtatás és finomak az ételek!!! Nem hidegek,mindig frissen készülnek a sültek,köretek. A fagyi kíinálat fantasztikus.Az ár baráti. Amikor kérdésem volt,a munkatársak igen készségesek voltak velem!! Ajánlani tudom mindenkinek ezt a remek éttermet!!!

Urbán János Urbán János
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
5 hasznos vélemény
2013. 11. 07. 21:19

Nagyon színvonalas, finom ízletes ételekkel. Változatos leves kínálattal,5-6 féle körettel a sokszínű főételek mellé.
Még elviteles lehetőség is van, ha nem tudunk, vagy nincs időnk főzni.
Az árak mérsékeltek és elfogadhatók.
Voltunk már vacsorázni is, gyorsak és készségesek a pincérek.
Ajánlani tudom mindenkinek akár csak átutazóba is jár a 17-ik kerületben.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Szamóca Cukrászda 1165 Budapest, Bökényföldi út 5
10 értékelés
Thumbnail Okosjáték Játékbolt Budapest és Webáruház 1163 Budapest, Veres Péter út 99
19 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Tamás Béleczki Tamás Béleczki
90 értékelés
0 követő
10 plecsni
83 hasznos vélemény
2013. 11. 06. 18:23

Egyszerűen imádjuk,egy barátunk ajánlotta korában azóta szinte törzsvendégek vagyunk! Nagyon kulturált hely,nagyon igényes és az áraik is jók,mi inkább hétvégente járunk záróvacsorára ami korlátlan étel-ital 1.490.-ért,és mindig friss ételeket találunk és van választék bőven!

Zsigmond László Csengeri-Pap Zsigmond László Csengeri-Pap
10 értékelés
0 követő
5 plecsni
6 hasznos vélemény
2013. 10. 19. 14:15

Ezen a helyen már több próbálkozás megbukott, ebben a kerületben az éttermek is csak úgy maradnak talpon, hogy mindegyiknek van heti menüje, és ingyen szállít a kerületben rendelésre. Ehhez képest meglepő hogy tartják magukat, sőt a népszerűség nagy (ebédidőben parkolni nagyon nehéz, a közeli benzinkútnál meg a rendszeresen ott tankolókat is nehezen tűrik meg. Korlátlan ételfogyasztás: a kezdeti 990 Ft/főről már emeltek, italfogyasztás nélkül 1500 Ft/fő körül, de ha van italfogyasztás (mondjuk ásványvíz) azzal 1500-1600 Ft-ra jön ki. Viszont: igen jónak mondható választék, átlagos ízletességüek (tömegtermelés egyéni szakácsremekléseket ne várjunk) 3 féle leves (naponta más) mindig van, 8-10 féle főfogás a hozzájuk illő 8-10 féle körettel, az alapsavanyákkal, 2-3 féle deszert (általában süti) és állandóan pótolják a fogyást, az ételek nem hűlnek ki. Ujabban fagyipult is van.

Barna Szabó Barna Szabó
14 értékelés
0 követő
4 plecsni
7 hasznos vélemény
2013. 10. 04. 08:55

Szinte családi törzshellyé vált közelsége és nagyon baráti árai miatt. Hétvégén is 3000Ft alatt van a korlátlan étel-ital, hétköznap 1300-1400-ből megúszhati az étel egy üdítővel. A választék hosszútávon is változatos, vannak visszatérő, gyakran ismétlődő fogások, de mivel ezek is finomak ez nem is baj. Legalább egy tucatszor voltunk már, de még nem volt két egyforma választék, a 3-féle leves, 8-10-féle főétel, 3-4 fajta édesség (+nyáron, koraősszel fagyipult) teljesen megfelelő. A kiszolgálás még nagy vendégszám (néha 100+fő) esetén is gyors, a kiürült tányérok a következő fogás kiválasztásáig eltűnnek, az italok 5-10 percenként érkeznek. A kiszolgáló fiúk megtesznek mindent, amit lehet, mindig a megfelelő létszámban, Energizer-nyusziként rohangálnak az ott töltött időben, rájuk igazán nem lehet panasz. Az ételek minősége is remek, hőmérsékletük mindig az ehető tartományba maradnak, nem hűlnek ki, nincsenek üresen tátongó tálcák, ami elfogy újratöltik. Mindenkinek ajánlom, bár ebédidőben tényleg nehéz bejutni és parkolni és hétvégén is érdemes akár 1-2 órával korábban telefonon foglalni asztalt (ahogy minden jó helyen).

Vendég felhasználó Vendég
2016. 04. 07. 13:20

Csak ajánlani tudom, ízletes ételek, bő választék, előétel, leves, saláták, hidegtál,, főétel, frissensültek, desszert, Fagyi, Ebédidőben voltunk, kedvesen fogadtak a recepción, színvonalas a belsőtér, lehet, hogy érdemes asztalt foglalni előre, mert ,mi is csak beestünk , de mondtuk, hogy a gyors ebédre jöttünk 1500 ft, így szerencsére tudtunk maradni, a látvány is tökéletes. gondoltam le meózom, mert magam is szakács vagyok, de nem tudtam belekötni semmibe, ami tetszett végig kóstoltam, a sütemény már nem fért belém egy kis fagyit ettem desszertnek, de a többit azt JÓ SZÍVVEL MEREM AJÁNLANI MINDENKINEK!Több hasonló étteremben voltam, némelyik kritikán aluli, de Ők tényleg jók!!! A parkolás az valóban nehéz, ennyi amibe bele lehet kötni
Bali Péter

Vendég felhasználó Vendég
2013. 09. 27. 18:09

Hétköznapi ebédet ettem itt a férjemmel. Az áraihoz képest meglepően jó hely, a választék kielégítő, maga az étterem gusztusos, a pincérek gyorsak, és udvariasak. Mindkét hétköznap késő déli órában nagyon sok vendég volt.
Amit negatívumnak értékeltem:
- az italok túlzottan drágák, szívesen ittam volna 3 decis ásványvizet, de csak fél literest kaptam, és az üdítők is aránytalanul drágák az ebéd árához.
-az ételek kissé langyosra hűltek már, mire mi ettük őket.
Mindezekkel együtt elégedettek voltunk, és máskor is leht, hogy elmegyünk.