http://www.rovidzarlat.hu/" />

RövidZárlat - szabadulós játék

0 értékelés

Elérhetőségek

Cím: 9400 Sopron , Kőszegi út 29

Telefon: +36-30-3115699


Kategória: Kalandpark , Szabadulós játék

Elfogad bankkártyát?: Nem

Parkolás: Környéken, Saját

Hétfő 09:00-21:00
Csütörtök 09:00-21:00
Péntek 09:00-21:00
Szombat 09:00-21:00
Vasárnap 09:00-21:00


További információk

A soproni RövidZárlat két pályája túlmutat a hagyományos szabadulós játékok játékmenetén. Az alaphelyzet ugyanaz: kulcsra zárt szoba, egy 2-6 fős csapat, számtalan megoldásra váró rejtély, és mindössze 60 perc. De ezen felül mindkét szobánk valamilyen egyedi újítással is rendelkezik.

Zárka - a csapatjáték legnagyobb próbatétele:
A rács melyik oldalán állnál? Nálunk nem számít, mert úgyis csak együtt szabadulhattok! Csapatotok két felének először az őket elválasztó rácsot kell leküzdenie, hogy végül közösen kijuthassatok.

Hajótörés - vadregényes trópusi kaland:
Mit vinnél magaddal egy lakatlan szigetre? Egy csapatot, akikkel együtt képesek vagytok megmenekülni az ismeretlen szigetről, ahol hajótörést szenvedtetek. A kreativitáson túl bölcs döntéseket is kell hoznotok, hogy kitaláljátok, melyik szigetre vetődtetek.

Mindkét pályán szükségetek lesz egy kis furfangra, kreativitásra, talpraesettségre, ügyességre és ami a legfontosabb: együttműködésre - mert innen csak az igazi csapatok szabadulnak!

Ajánljuk baráti társaságoknak, családoknak, valamint szeretettel fogadunk cégeket is egy szórakoztató és kihívásokkal teli csapatépítésre! A nálunk töltött 60 perc felejthetetlen élményt és szórakozást nyújt mindenki számára, kortól és nemtől függetlenül!

Tárjátok fel a nyomok ravasz láncolatát, hogy kiszabaduljatok, mielőtt a homokórában lefolyik az utolsó szem!

A játékhoz előzetes időpontfoglalás szükséges!
Tudj meg többet rólunk és pályáinkról, majd foglalj online:
http://www.rovidzarlat.hu/

Vélemények, értékelések (0)