Rossmann

(5.0) - 1 értékelés
Cím:
1047 Budapest, Váci út 36-38.
Telefonszám:
+36-29-889800
Kategória:
Drogéria

További információk

A Rossmann Magyarország Kereskedelmi Kft. drogéria-parfüméria hálózat.

Közel 200 üzletben várjuk kedves Vásárlóinkat. Cégünk mindig arra törekedett, hogy üzleteink vásárlóink számára könnyen megközelíthető helyeken legyenek.

A vásárlói igényeket szem előtt tartva kerül kialakításra az egységes nemzetközi arculat, amely megkönnyíti a termék-kategóriák és a több mint 8000 forgalmazott termék közti tájékozódást, illetve a vásárlást kellemessé és kényelmessé teszi.

Üzletünkben megtalálható a klasszikus drogéria-parfüméria kínálata, ami a mindennapos higiéniai termékek mellett a babaápolási árucikkeket, papír- és háztartási valamint vegyi árukat jelenti. Termékkínálatunk fontos része az egészséges életmódhoz kapcsolódó reformtáplálkozási termékek, vitaminok, gyógyhatású készítmények széles választéka.
Ezen kívül ötlettárunk hetente változó kínálattal várja a vásárlókat szezonális dekorációs termékekkel, konyhai eszközökkel, elektromos készülékekkel, gyermekjátékokkal és sportszerekkel. Kínálatunkba tartozik még a fotóelőhívás hagyományos és digitális felvételekről.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Brand: Rossmann
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
1 korábbi értékelés - Rossmann
szentkutianna szentkutianna
62 értékelés
8 követő
15 plecsni
92 hasznos vélemény
2012. 11. 16. 16:18

Különleges ajándékot kerestem a barátnőmnek tavaly karácsonyra. Megállapodtunk abban, hogy a meglepetésnek ne az ára, inkább az eszmei értéke legyen magas. Már csak egy nap választott el bennünket attól, hogy találkozzunk és megajándékozzuk egymást, így nem volt túl sok időm válogatni. Betértem a Váci úti Rossmannba, mert egyébként is vásárolnom kellett pár háztartási holmit. Már majdnem mindent beszereztem, amikor megakadt a szemem a sminkkellékek között, egy feketén csillogó apróságon. Mi lehet ez? Felemeltem a tárgyat és láttam, egy sötét színű Twilight-os körömlakkot tartok a kezemben. Barátnőm is és én is rajongunk a vámpírtörténetért, az első között voltunk, akik az összes Alkonyat-könyvet kiolvasták és persze a Twilight-filmeket is megnéztük a moziban. Robert Pattinson azóta is az egyik kedvenc színészünk. Szinte örömujjongásban törtem ki, amikor a körömlakkot a kosaramba tettem, hiszen jól tudtam legjobb barátnőm ezt az apró, ám annál értékesebb ajándékot értékelni fogja. Így is lett! Amikor átnyújtottam neki a fekete Alkonyat-körömlakkot, könnyekig meghatódott. Felidéztük a közös film- és könyvélményeinket és közben feketére mázoltuk a körmünket. Mit mondhatnék? Köszönöm Rossmann, hogy örömet szerezhettem a barátnőmnek! Remélem, idén karácsonykor is találok az üzletben valami különlegességet!

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Pizza Paradicsom 1035 Budapest, Vörösvári út 13
47 értékelés
Thumbnail Pólus Center 1152 Budapest, Szentmihályi út 131.
20 értékelés
Thumbnail Aquaworld Budapest 1044 Budapest, Íves út 16.
56 értékelés