Rossmann

(4.5) - 5 értékelés
Cím:
1067 Budapest, Teréz körút 19.
Telefonszám:
+36-29-889800
Kategória:
Drogéria

További információk

A Rossmann Magyarország Kereskedelmi Kft. drogéria-parfüméria hálózat.

Közel 200 üzletben várjuk kedves Vásárlóinkat. Cégünk mindig arra törekedett, hogy üzleteink vásárlóink számára könnyen megközelíthető helyeken legyenek.

A vásárlói igényeket szem előtt tartva kerül kialakításra az egységes nemzetközi arculat, amely megkönnyíti a termék-kategóriák és a több mint 8000 forgalmazott termék közti tájékozódást, illetve a vásárlást kellemessé és kényelmessé teszi.

Üzletünkben megtalálható a klasszikus drogéria-parfüméria kínálata, ami a mindennapos higiéniai termékek mellett a babaápolási árucikkeket, papír- és háztartási valamint vegyi árukat jelenti. Termékkínálatunk fontos része az egészséges életmódhoz kapcsolódó reformtáplálkozási termékek, vitaminok, gyógyhatású készítmények széles választéka.
Ezen kívül ötlettárunk hetente változó kínálattal várja a vásárlókat szezonális dekorációs termékekkel, konyhai eszközökkel, elektromos készülékekkel, gyermekjátékokkal és sportszerekkel. Kínálatunkba tartozik még a fotóelőhívás hagyományos és digitális felvételekről.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Brand: Rossmann
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
5 korábbi értékelés - Rossmann
iner iner
822 értékelés
6 követő
31 plecsni
240 hasznos vélemény
2013. 05. 17. 11:33

Mikor a belvárosban járok, mindig benézek ide, tetszik az újonnan bevezetett végösszegből levont 10%-os kuponkedvezmény!

Sz. Dóra Sz. Dóra
40 értékelés
1 követő
11 plecsni
48 hasznos vélemény
2012. 11. 24. 11:13

A Rossmann nekem az örök klasszikus drogéria. Persze, a DM-et is szeretem, de a Rossmann az én igazi törzshelyem. Ha sminkcuccokra, samponra, tusfürdőre vagy hajfestékre van szükségem, mindig ide megyek. Alapvetően jó árakban adják a dolgokat, és nagyon sűrűn tartanak akciós heteket, ilyenkor mindig elsők között lépek be az üzlet ajtaján. Mióta átköltöztek nagyobb üzletbe, azóta láthatóan még többen járnak be. Nagyon széles a választékuk, például macska és kutyaeledelt is lehet kapni, valamint kedvenc fényképeinket is előhívathatjuk. Én online szoktam fényképeket rendelni, 2-3 nap alatt már mehetek is érte. Az ára pedig szerintem egész jó. Az üzletben kényelmesen el lehet férni. Az eladók nagyon segítőkészek. Én imádok ide járni, és amíg élek, szerintem fogok is! :)

Timmi Timmi
121 értékelés
9 követő
15 plecsni
115 hasznos vélemény
2012. 11. 14. 22:36

Habár a dm-et jobban preferálom a Rossmann boltjainál, nyilvánvalóan több drogériába is képes besomfordálni az ember lánya, ha az egyébként kedvenc boltjában csak kifosztott polcokat talál.
Legutóbbi ilyen alkalomkor egy bizonyos színű körömlakk volt szívem vágya, de sajnos korábban nem jártam sikerrel. Tehát mikor betértem az Oktogonon található Rossmannba, felcsillant szemmel konstatáltam, hogy itt bizony dugig vannak a polcok körömlakkal, nem úgy, mint a dm-ben vagy a Müllerben. Sajnos pont zárás előtt érkeztem, így nem volt elég időm választani, de azt hiszem, visszatérek még. Sőt, még jobban körülnézek, hátha találok más gyöngyszemeket is. Többek között közelebbről érdemes lenne megvizsgálnom a saját márkás termékeiket, jókat hallottam róluk.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
174 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
vadvirág vadvirág
45 értékelés
0 követő
11 plecsni
34 hasznos vélemény
2012. 11. 21. 19:50

A másik kedvenc drogériám, szintén a natúrkozmetikumok és a kedvező árak miatt, de a sminkeléshez használatos eszközeimet rendszerint itt veszem, mert hihetetlen akciókra bukkanok majdnem mindig, amikor benézek ide. A természetes alapú deo azért nyert nálam ebben az üzletben, mert jobban tetszik enyhe, citromos illata, de kellemesnek találom az őszibarackos arclemosót is, amit nemrég vettem csak azért, mert hihetetlenül olcsó volt akkor, a tonikjával együtt. Nem bántam meg, igaz, nekem nincs sok problémám a bőrömmel, így nem vártam csodát tőle. Tipikusan az a hely, ahova be kell mennem, akárhányszor van pár plusz percem vagy esetleg fél órám.

Zoli 74 Zoli 74
584 értékelés
10 követő
28 plecsni
244 hasznos vélemény
2013. 05. 27. 16:04

Talán a legolcsóbb drogéria.Mindig van akció.