Rossmann

(5.0) - 2 értékelés
Cím:
1201 Budapest, Kossuth Lajos utca 32-36.
Telefonszám:
+36-29-889800
Kategória:
Drogéria

További információk

A Rossmann Magyarország Kereskedelmi Kft. drogéria-parfüméria hálózat.

Közel 200 üzletben várjuk kedves Vásárlóinkat. Cégünk mindig arra törekedett, hogy üzleteink vásárlóink számára könnyen megközelíthető helyeken legyenek.

A vásárlói igényeket szem előtt tartva kerül kialakításra az egységes nemzetközi arculat, amely megkönnyíti a termék-kategóriák és a több mint 8000 forgalmazott termék közti tájékozódást, illetve a vásárlást kellemessé és kényelmessé teszi.

Üzletünkben megtalálható a klasszikus drogéria-parfüméria kínálata, ami a mindennapos higiéniai termékek mellett a babaápolási árucikkeket, papír- és háztartási valamint vegyi árukat jelenti. Termékkínálatunk fontos része az egészséges életmódhoz kapcsolódó reformtáplálkozási termékek, vitaminok, gyógyhatású készítmények széles választéka.
Ezen kívül ötlettárunk hetente változó kínálattal várja a vásárlókat szezonális dekorációs termékekkel, konyhai eszközökkel, elektromos készülékekkel, gyermekjátékokkal és sportszerekkel. Kínálatunkba tartozik még a fotóelőhívás hagyományos és digitális felvételekről.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Parkolás: Utcán, ingyen
Brand: Rossmann
Elfogad bankkártyát? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
2 korábbi értékelés - Rossmann
B. mariann B. mariann
30 értékelés
2 követő
4 plecsni
28 hasznos vélemény
2013. 10. 16. 07:39

Először fenntartásokkal mentem be vásárolni, lapos pénztárcával kellett megvásárolnom a havi tisztítószer és higiéniai termékeket otthonra. Volt alternatíva, az üzlet közelében több "olcsóbolt" is található, de gondoltam lesz ami lesz, benézek.
Maga az üzlet igen tágas, rendezett és kellemes benyomást nyújt, de mivel először voltam ott, többször kellett kérni az eladók segítségét, akik igazán készségesen eligazítottak-sokszor :D. Legnagyobb meglepetésemre az akciós termékek sem voltak "hiánycikkek", és ami aztán igazán levett a lábamról, az a saját márkás termékek ára (és később, használat után kiderült), a kiváló minőségük!!! Kaptam törzsvásárlói kártyát (de pssszt, ha otthon felejtettem bármikor is, a pénztáros a saját kártyájával kisegített <3), így még az olcsóból is olcsóbbat varázsoltak :)))) Már egy éve csakis itt vásárolom meg a testápolókat, fürdőtermékeket, samponokat, figyelem a szórólapjukat, mert már sikerült egy pöpec hajszárítót is vennem, ami máshol tripla ennyibe került volna.
Mindenkinek ajánlom, az I.....-ás termékcsaládot, de főleg a Rossmannt!!!!

Kozi Kozi
35 értékelés
1 követő
7 plecsni
51 hasznos vélemény
2013. 04. 08. 10:58

Nagyon szeretem ezt az üzletet és nem csak azért mert baromi közel van az otthonomhoz. Szuper választék, az üzlet elrendezése. Az eladók közül aki már régebb óta dolgozik a boltban már megismer. Mindig segítőkészek. Például ha épp parfüm akció van és az első nap kifogytak (sajnos sokszor előfordul hogy elkapkodják a készletet, de mint megtudtam a központ automatikusan rendeli be nekik az árut így nem is tudják, hogy a második szállításnál érkezik e) javasolják mikor érdemes benéznem újra (mikor kapnak árut).

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Tortuga Étterem 1203 Budapest, Kossuth Lajos utca 73
27 értékelés
Thumbnail Elevenpark Játszóház 1117 Budapest, Hengermalom út 19
17 értékelés
Thumbnail Szexshop Online 1097 Budapest, Ecseri út 14-16
10 értékelés