Rossmann

(3.0) - 1 értékelés
Cím:
1094 Budapest, Ferenc körút 23.
Telefonszám:
+36-29-889800
Kategória:
Drogéria

További információk

A Rossmann Magyarország Kereskedelmi Kft. drogéria-parfüméria hálózat.

Közel 200 üzletben várjuk kedves Vásárlóinkat. Cégünk mindig arra törekedett, hogy üzleteink vásárlóink számára könnyen megközelíthető helyeken legyenek.

A vásárlói igényeket szem előtt tartva kerül kialakításra az egységes nemzetközi arculat, amely megkönnyíti a termék-kategóriák és a több mint 8000 forgalmazott termék közti tájékozódást, illetve a vásárlást kellemessé és kényelmessé teszi.

Üzletünkben megtalálható a klasszikus drogéria-parfüméria kínálata, ami a mindennapos higiéniai termékek mellett a babaápolási árucikkeket, papír- és háztartási valamint vegyi árukat jelenti. Termékkínálatunk fontos része az egészséges életmódhoz kapcsolódó reformtáplálkozási termékek, vitaminok, gyógyhatású készítmények széles választéka.
Ezen kívül ötlettárunk hetente változó kínálattal várja a vásárlókat szezonális dekorációs termékekkel, konyhai eszközökkel, elektromos készülékekkel, gyermekjátékokkal és sportszerekkel. Kínálatunkba tartozik még a fotóelőhívás hagyományos és digitális felvételekről.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Brand: Rossmann
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
1 korábbi értékelés - Rossmann
Kócza Attila Kócza Attila
30 értékelés
0 követő
7 plecsni
44 hasznos vélemény
2012. 11. 23. 17:31

Drogériába általában mindenki megfordul, így nem is szükséges ennek különösebb bemutatása vagy magyarázata. Nekem a Rossmann kicsit drága, hogy itt vásároljak, bár régebben vettem ezt-azt. De most másról írnék. Ez pedig a fényképelőhívás. Gyakran teszem meg, hogy a valahol készített képeket előhívatom. Az ember csak ráteszi egy bármilyen adathordozóra, beviszi az üzletbe, kitölti az adatokat (pl. név) és egy hét múlva már kész is. Remek minőség, és még jó áron is van. Egy ideje persze fejlesztettek a dolgon, ugyanis egy, a Rossmann honlapjáról letölthető program segítségével kiválaszthatjuk és elküldhetjük a képeket. Majd a kép elkészültével értesítenek e-mailben, hogy mehetünk érte.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Sugar Shop - Paulay Ede utca 1061 Budapest, Paulay Ede utca 48
56 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés