Rossmann

(2.5) - 2 értékelés
Cím:
1119 Budapest, Andor utca 2.
Telefonszám:
+36-29-889800
Kategória:
Drogéria

További információk

A Rossmann Magyarország Kereskedelmi Kft. drogéria-parfüméria hálózat.

Közel 200 üzletben várjuk kedves Vásárlóinkat. Cégünk mindig arra törekedett, hogy üzleteink vásárlóink számára könnyen megközelíthető helyeken legyenek.

A vásárlói igényeket szem előtt tartva kerül kialakításra az egységes nemzetközi arculat, amely megkönnyíti a termék-kategóriák és a több mint 8000 forgalmazott termék közti tájékozódást, illetve a vásárlást kellemessé és kényelmessé teszi.

Üzletünkben megtalálható a klasszikus drogéria-parfüméria kínálata, ami a mindennapos higiéniai termékek mellett a babaápolási árucikkeket, papír- és háztartási valamint vegyi árukat jelenti. Termékkínálatunk fontos része az egészséges életmódhoz kapcsolódó reformtáplálkozási termékek, vitaminok, gyógyhatású készítmények széles választéka.
Ezen kívül ötlettárunk hetente változó kínálattal várja a vásárlókat szezonális dekorációs termékekkel, konyhai eszközökkel, elektromos készülékekkel, gyermekjátékokkal és sportszerekkel. Kínálatunkba tartozik még a fotóelőhívás hagyományos és digitális felvételekről.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Brand: Rossmann
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
2 korábbi értékelés - Rossmann
Altamira Altamira
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
0 hasznos vélemény
2014. 07. 01. 10:17

A biztonsági őr az egyik zavaró tényező ebben az üzletben, egyszerűen megalázó a viselkedése! A drogéria természetéből adódóan a vásárló több apró cikket néz meg, nekem még a szemüvegemet is elő kell venni a táskámból, ez végképp kiveri a biztosítékot, csaknem a fülcimpámnál áll és néz...Előfordult már, hogy inkább nem vettem meg valamit, mert nem tudtam rendesen megnézni. A másik probléma, hogy több dekorkozmetikai márkát nem tartanak, de nem lehet megkérdezni telefonon, hogy az általam keresett van-e, mert a szám titok, a központi ügyfélszolgálatot még soha nem értem el telefonon, az egy botrány! És végül (de nem utolsósorban) semmilyen illatból nincs minta, úgy kéne parfümöt és desodort vásárolni, hogy nem lehet megszagolni. Én ezt nem teszem...(Mikor egyszer megkíséreltem egy desodort megszagolni, a biztonsági őr felszólított: "Azonnal hagyja abba a fújkálást!")

K. Kornélia K. Kornélia
10 értékelés
1 követő
4 plecsni
10 hasznos vélemény
2013. 07. 18. 18:17

Alapjában véve meg vagyok elégedve a Rossmannal, szeretem az akciókat és saját márkás termékeik is elfogadhatóak. Kozmetikai cuccok nagy részét innen szerzem be. Az egyetlen negatívum ami viszont nagyon zavar az a "koslató" biztonsági őr! Miért kell úgy vizslatni az ember után mintha tolvaj lenne?! nagyon kellemetlen, hogy akármelyik polcnál fordulok be a biztonsági őr 5 másodperc múlva már vizslat. Így nem túl kellemes vásárolni! (főleg például egy nőnek esetleg inti termékeket)

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Szimpla Kert 1075 Budapest, Kazinczy utca 14.
41 értékelés
Thumbnail Allee Bevásárlóközpont 1117 Budapest, Október 23. utca 8-10.
49 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés