Rossetti Bizsu

(4.5) - 2 értékelés
Cím:
1214 Budapest, Orion utca 14.
Telefonszám:
+36-70-3303059
Kategória:
Ékszerbolt, Kiegészítők

További információk

Cégünk, az MND Distribution Kft. csaknem másfél évtizede dolgozik azon, hogy Rossetti márkanéven forgalmazott bizsu, kendő, hajdísz kínálatunkkal mindig naprakészek legyünk a divat világában.

Minden munkatársunk azon fáradozik, hogy vevőinket maximálisan kiszolgáljuk. Ezért vettük a fejünkbe, hogy termékeinket online is elérhetővé tesszük vásárlóink számára. Így nem lehet akadály a nyitva tartás és a távolság sem.

Termékeink kiválasztásakor azt tartjuk szem előtt, hogy olyan termékeket válasszunk, amelyeket mi is szeretünk és viselünk is!

Összeszokott kis csapatunk azon dolgozik, hogy webáruházunk minden látogatója megtalálja azt a divatékszert, amellyel színesebbé tehetjük a napot, egyedibbé a stílust, csillogóbbá a megjelenést.
Első értékelő
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
2 korábbi értékelés - Rossetti Bizsu
Szigeti Luca Szigeti Luca
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
0 hasznos vélemény
2013. 12. 16. 15:21

Csodálatos árukészlet volt az üzletben.A kiszolgálással nagyon meg voltam elégedve.Kedvesek,segítőkészek voltak.Magával az üzlettel is meg vagyok elégedve,nagyon szép.Ajánlom mindenkinek.Érdemes betérni,és körülnézni.

Vendég felhasználó Vendég
2014. 02. 06. 10:14

Nagyon barátságos árak, széles választék, kedves kiszolgálás. Minden héten találok valami újdonságot, akciós ajánlatot vagy ajándékötletet. Felhívtak, ha nem adtam meg a méretet a választott gyűrűhöz..

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Kompház 1222 Budapest, Gyár utca 1.
4 értékelés
Thumbnail Auchan Savoya Park 1117 Budapest, Hunyadi János út 19.
7 értékelés
Thumbnail Dr. Balogh Ernő háziorvos 1203 Budapest, Ady Endre utca 1
4 értékelés