Rosinante Fogadó

(5.0) - 1 értékelés
Cím:
2015 Szigetmonostor, Füzeserdő-Kisdunapart Szentendrei-sziget hrsz: 057/2
Telefonszám:
+36-26-722000
Kategória:
Étterem

További információk

Van egy tündérdoboz a Szentendrei-szigeten, mely a romantikusok és a Provence rajongók rejtekhelye. Szállodások lévén, mi is bejártunk sok-sok helyet Európában, és létrehoztunk egy mediterrán szállodácskát azért, hogy ne csak mi érezzük jól magunkat benne, hanem a hozzánk érkezők is. Egy ugrásra a fővárostól, a Dunakanyar eldugott szegletében, Szigetmonostoron építettük fel a Rosinante Stílusos Vidéki Szállodát***, melynek neve a Papa lovas szenvedélyét és a Mamma könyvek iránti szerelmét ötvözi.
A Rosinante-élményt nehéz leírni a szobák számával (20 db, és mind másmilyen, van 2 baldachinos is), a berendezéssel (eklektikus, sok-sok év gyűjtésének és a Mamma ízlésének köszönhető) a rendezvények számával és fajtájával (élményfőzések, esküvők, tréningek, csapatépítések, keresztelők, osztálytalálkozók), a konyha milyenségével (Gál Zsolt mesterszakács vezeti és míves étkekkel kényeztetni vendégeinket).
Ide is el kell jönni, meg kell tapasztalni a vendégszeretetet, a családiasságot. Nálunk nincs wellness-fitnesz-bowling, de van éjszaka ezer pici fénnyel világító terasz, romantikus kert, rengeteg könyv, és persze medence, pezsgőfürdő és szauna is, bár ezeket nem zárjuk este 8-kor, mint ahogy rendes wellness hotelhez illik. Mi szívesen kenünk zsíros kenyeret lila hagymával az éj közepén is, és azt valljuk, hogy mindenre van mosolygós megoldásunk.
A Duna körülölel minket, partjáról átlátunk Szentendrére és 2 perc alatt át is hajózhatunk, hogy a múzeumok mellett megkóstoljunk egy sütit valamelyik cukrászdában, a Szigetről rálátunk a Pilis hegyeire, ahol jókat barangolhatunk, vagy túrázhatunk, meghódítva a Rám szakadékot vagy a Vadálló-köveket. Bringával elgurulhatunk akár Visegrádig is, vagy átruccanhatunk Vácra.
Kis csapatunkból bár nem mindenki családtag, de úgy fogadjuk a vendéget, mintha egy famíliához érkezne vendégségbe.

Weboldalunkon kellemes böngészést kívánunk: www.rosinante.hu

Üdvözlettel a Szikora Család
Első értékelő
Megnyitás
1999. 06. 01.
Fizetési módok: SZÉP kártya
Parkolás: Igen
Elfogad bankkártyát? Igen
Kutyabarát hely? Igen
Ingyen WiFi Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
1 korábbi értékelés - Rosinante Fogadó
Csukovitsné Erzsébet Csukovitsné Erzsébet
7 értékelés
0 követő
2 plecsni
0 hasznos vélemény
2013. 05. 17. 12:29

Romantikus hétvégét töltöttünk itt 10.házassági évfordulónk alkalmából! Remek választás volt: étterem, szoba, jakuzzi a szabadban, sauna - minden kifogástalan volt!

Rosinante Fogadó válasza:Kedves Erzsébet! Nagyon köszönjük a kedves szavakat! Üdv: a Rosinante csapat

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Szamos Marcipán Múzeum Cukrászda 2000 Szentendre, Dumtsa Jenő utca 12
6 értékelés
Thumbnail Skanzen Galéria 2000 Szentendre, Sztaravodai út
8 értékelés
Thumbnail Olcsó Bababolt Webáruház 2000 Szentendre, Vasúti villasor 75
3 értékelés