Részletek:
- Meleg étel
- Menü
- Kisgyermekes családoknak ajánlott
- Lehetőség zártkörű rendezvényre
- Kerthelyiség
- Parkolási lehetőség


"" />

Roosevelt téri Halászcsárda

(4.5) - 3 értékelés
Cím:
6720 Szeged, Roosevelt tér 14
Telefonszám:
+36-62-555980
Kategória:
Étterem

További információk

Férőhely: 320
Az étteremről:

A csárda egyik specialitása a Boszorkányszigeti batyus halászlé", amelyet feltétlenül meg kell kóstolni. A hangulatról vacsoraidőben háromtagú cigányzenekar gondoskodik.Részletek:
- Meleg étel
- Menü
- Kisgyermekes családoknak ajánlott
- Lehetőség zártkörű rendezvényre
- Kerthelyiség
- Parkolási lehetőség


"
Első értékelő
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
3 korábbi értékelés - Roosevelt téri Halászcsárda
F. Ferenc F. Ferenc
4 értékelés
0 követő
1 plecsni
3 hasznos vélemény
2015. 02. 19. 17:51

A legjobb halászlét itt főzik. Ez a maximum 100 pontot jelenti. A többi étterem ezután következik max 90 pont értékkel.
Fűz Ferenc

Nckc Borostyán Nckc Borostyán
2 értékelés
0 követő
1 plecsni
0 hasznos vélemény
2013. 12. 03. 18:24

Legutóbbi látogatásunk alkalmával a túlságosan igyekvő pincérnő igyekezetében a nyakamba borította a grillezett tarját fűszeres sült burgonya körettel - ami természetesen nem volt hideg -, így a nyakamtól a bokámig csinos zsírfoltok keletkeztek az ingemen és a nadrágomon. Az étterem teljes személyzete azon dolgozott, hogy minél előbb eltüntessék a foltokat öltözetemről, legalább olyan szinten, hogy emberek közé mehessek. Ez némi mosogatószerrel és vizes konyharuhával alig 10 perc alatt nagyjából sikerült is. Természetesen új adag ételt szolgáltak fel rövid időn belül - ami immár az asztalon landolt és a tányéron is maradt -, a rám borított adagért pedig nem kellett fizetni, valamint felajánlották, hogy amennyiben csak tisztítóban menthető meg megnyugtatóan a ruházatom, vállalják a tisztíttatás költségeit. Fura élmény volt, de ezt leszámítva eddig - ahány alkalommal korábban már igénybe vettük az étterem szolgáltatásait - meg voltunk elégedve párommal mind a kiszolgálással, mind az ételek minőségével és árfekvésével is.

Nckc Borostyán Nckc Borostyán
2 értékelés
0 követő
1 plecsni
0 hasznos vélemény
2013. 12. 03. 18:20

Legutóbbi látogatásunk alkalmával a túlságosan igyekvő pincérnő igyekezetében a nyakamba borította a grillezett tarját fűszeres sült burgonya körettel - ami természetesen nem volt hideg -, így a nyakamtól a bokámig csinos zsírfoltok keletkeztek az ingemen és a nadrágomon. Az étterem teljes személyzete azon dolgozott, hogy minél előbb eltüntessék a foltokat öltözetemről, legalább olyan szinten, hogy emberek közé mehessek. Ez némi mosogatószerrel és vizes konyharuhával alig 10 perc alatt nagyjából sikerült is. Természetesen új adag ételt szolgáltak fel rövid időn belül - ami immár az asztalon landolt és a tányéron is maradt -, valamint felajánlották, hogy amennyiben csak tisztítóban menthető meg megnyugtatóan a ruházatom, vállalják a tisztíttatás költségeit. Fura élmény volt, de ezt leszámítva eddig - ahány alkalommal korábban már igénybe vettük az étterem szolgáltatásait - meg voltunk elégedve párommal mind a kiszolgálással, mind az ételek minőségével és árfekvésével is.

Hasonló szolgáltatók a közelben