Rompos Bt.

(5.0) - 3 értékelés
Cím:
8300 Tapolca, Hősök tere 2.
Telefonszám:
+36-87-322-793
Kategória:
Temetkezés

További információk

Gazdasági társaságunk 1997. novemberében kezdte meg működését Tapolcán és vonzáskörzetében, és csakhamar meghatározónak mondható piaci szereplőkké válhattunk a temetkezési szolgáltatás területén.

Gyors eredményeinkben azonban nem kis szerepet játszott, hogy a „Rompos” nevet már 1979-óta számon tartották a térségben lakók a Rompos család által folytatott virág- és koszorúkötő tevékenységünk által, mely bizalmat nyert az évtizedek folyamán. Virágüzletünk révén kezdettől fogva érzékelhettük az elhunytak hozzátartozóinak problémáit akár a temetkezési ügyintézés, akár az egyházi személyekkel való egyeztetés során, mert virágmegrendeléseikkel hozzánk is eljutottak.

Egy ilyen háttérrel aztán bátran vállalkozhattunk teljeskörű temetkezési szolgáltatást nyújtó cégünk alapítására. Nem elhanyagolható családi összefogás támogatja gazdálkodó szervezetünk munkáját, ugyanis székhelyünkön, mellettünk a Tapolca, Hősök tere 2.sz. alatt dolgozik a család virágkötő vállalkozása, mely koszorúk, sírcsokrok, vágott virágok gazdag választékéval, rugalmas árakkal, igényes szolgáltatással áll rendelkezésre.
Első értékelő
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
3 korábbi értékelés - Rompos Bt.
Kovács Angela Kovács Angela
13 értékelés
0 követő
4 plecsni
8 hasznos vélemény
2013. 10. 08. 11:30

Hatalmas, minőségi kínálat mind cserepes, mind vágott virágból. Amit náluk vásároltam, és a kertben elültettem, még soha nem pusztult ki! Áraik korrektek, maximálisan alkalmazkodnak a vevői igényekhez. A menyasszonyi csokrot fénykép alapján elkészítik, és álomszép! A vágott virágok díszítése roppant kreatív, mediterrán dézsás növényeik vetekszenek a legnagyobb kertészeti áruházak kínálatával.

B. Viola B. Viola
9 értékelés
1 követő
3 plecsni
11 hasznos vélemény
2013. 07. 16. 15:46

Barátságosak,segítőkészek,kedvesek,akik mindig a vevő/kuncsaft igényeit helyezik előtérbe.Extra kéréstől sem riadnak meg.A virágaik csodálatosak,mindig frissek."Egy" jó szót is mindig kap a családtól aki hozzájuk betér.

T. Tímea T. Tímea
4 értékelés
0 követő
2 plecsni
0 hasznos vélemény
2013. 05. 18. 07:08

Egy olyan családi vállalkozás amely a mai világban értéket képvisel,roppant tapintatosak s nagyon segítőkészek pont amire ilyen helyzetben az embereknek a legnagyobb szükségük van.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Kurkó György dr. fogorvos - kurkodent 8300 Tapolca, Keszthelyi út 1
5 értékelés
Thumbnail Hunguest Hotel Pelion**** 8300 Tapolca, Köztársaság tér 10.
6 értékelés
Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
176 értékelés