Romantik Camping és Panzió

0 értékelés

Elérhetőségek

Cím: 9740 Bük , Termál körút 12

Telefon: +36-94-558050


Kategória: Kemping

Fizetési módok: SZÉP-kártya


További információk

A Romantik Camping és Panzió 1989-ben nyitotta meg kapuit, s ezzel Bükfürdő második legrégebbi kempingje, viszont 4,5 hektáros területével a nagyság szerinti sorrendben az első. A nyitás óta elegendő idő telt el ahhoz, hogy pontosan megismerjük vendégeink igényeit, és maradéktalanul alkalmazkodjunk hozzá. Úgy gondoljuk, hogy kempingünk valamennyi olyan előnyös tulajdonsággal rendelkezik, ami miatt egyébként Bükfürdőt szívesen látogatják.
Esztétikusan parkosított területe harmonikusan illeszkedik a falu gyönyörűen virágosított, idilli köztereibe, de mindössze 300 méteres távolságban található a mindig nyüzsgő gyógyfürdőtől. A kemping sík területen fekszik, tehát nagyszerű kiindulópontja lehet kerékpártúráknak, de alig félórányira található a Kőszegi-hegység, ami viszont a gyalogtúrázok paradicsoma.

Az aszketikus táborozás szerelmesei is felverhetik itt sátrukat, leállíthatják lakókocsijukat, de akik egy kis kényelemre is vágynak, azok igénybe vehetik panziónk komfortos szobáit és a kemping területén fellelhető sokféle szolgáltatást (élelmiszerbolt, étterem, fodrászat stb.) is.

Széchenyi Pihenőkártya (SZÉP kártya) elfogadóhely

Vélemények, értékelések (0)