Róma ételbár

(5.0) - 4 értékelés
Cím:
1015 Budapest, Fazekas utca 4
Telefonszám:
+36-1-2014545
Kategória:
Magyar konyha

További információk

Menza étterem hetente változó menüajánlattal.
Első értékelő
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
4 korábbi értékelés - Róma ételbár
Tamás Veronika Tamás Veronika
2 értékelés
0 követő
1 plecsni
2 hasznos vélemény
2013. 09. 17. 09:43

Cica néni miatt jár mindenki a Rómába, az étel is finom, de Cica nénitől mindig kap az ember az ebédje mellé természetes, emberi hangot. Nyáron a fák alatt, télen bent - ebben az esetben számítani kell arra is, hogy az ember ruhája bizony keményen ételszagú lesz.

Monita1986 Monita1986
429 értékelés
4 követő
24 plecsni
171 hasznos vélemény
2013. 04. 29. 22:04

Mikor a környéken dolgoztam, gyakran át lettem küldve "Cica mamához": mindenki itt akart enni.:) Ez a forgalmukon is meglátszik -dél körül elég nagy a sürgés-forgás a pincérek részéről és nem nagyon van szabad hely. Mégis odafigyelnek mindenkire, aki betér, és igyekeznek senkit nem váratni. Ennek a helynek múltja van: sok színészünk le van itt fényképezve -a falon levő fotók tanúsága szerint. Nem is csoda, hisz hangulatos, finom ebédet lehet elkölteni a szabad ég alatt, kockás terítőknél, kedves kiszolgálás mellett. Ami pedig meglepő pozitívum: ha elvitelre kérünk valamit, nem kell plusz pénzt fizetni! A környezettudatosság persze azt mondatja, hogy inkább vigyünk magunkkal dobozt, de itt a levest dunsztos üvegbe teszik, amit utána tudunk használni.:)

Litz Litz
35 értékelés
0 követő
7 plecsni
20 hasznos vélemény
2012. 11. 21. 23:43

A Róma ételbárt csak melegen tudom ajánlani, főleg azoknak akik a meleg, házias ízeket szeretik. A rántott hús itt biztos olyan mint otthon, feltéve ha az anyukánk igen jól főz. Tökéletesen hozza az étterem a finom, otthonos és bejáratott ízeket. Ide jár mindenki aki számít, és az is aki nem. A kiszolgálás és konyha is egy régi iskolát képvisel, de jó értelemben. Nagyon érdekes és kellemes konkrétan az utca közepén ülni az embernek olyan érzése van mintha dél-európai lenne és az lenne a világ legtermészetesebb dolga, hogy az utcán eszünk és közben bámuljuk a járókelőket akik egy félméterre mennek el mellettünk.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
eszterga eszterga
30 értékelés
2 követő
10 plecsni
26 hasznos vélemény
2012. 11. 10. 14:27

A Róma ételbár nem nagy kerthelyiségével, inkább nagy szeretetével hódít. Mintha csak egy közeli baráthoz, a nagycsaládos római mamához térnénk be - az egész területet áthatja a hely szelleme. A napi ajánlatok kiválóak, minden friss és kifogástalan. Én legtöbbször elvitelre kérem a finomságokat, bár úgy könnyebb is: pillanatok alatt "tálalják" és nem kell várni a felszabaduló asztalokra. Persze sehol sem várnék szívesebben, mint (a) "Rómában". Itt tényleg kapunk egy kis ízelítőt Fellini filmjeiből, amikor (miben másban...a Róma c. alkotásában) a villamossín mellett kint ül a nép az étterem teraszán és vacsorázik. Jól érzik magukat. Ennél több nem kell, márpedig ez adott kedvenc budai helyemen.