Röltex

0 értékelés
Cím:
1148 Budapest, Örs vezér tere 24.
Telefonszám:
+36-1-7873481
Kategória:
Méteráru

További információk

Üzletünk a Sugár üzletközpontban található.

A 60 éve alapított Röltex kiskereskedelmi hálózat legjobb hagyományait követve igyekszünk árukészletünket és választékunkat úgy összeállítani, hogy a családban, háztartásban nap mint nap felmerülő varrással, szabással, kötéssel, horgolással, díszítéssel, dekorációval kapcsolatos igényeket maradéktalanul ki tudjuk elégíteni. Arra törekszünk, hogy az ezekhez szükséges anyagok, félkész- és késztermékek, eszközök minőségben és árban ne csak kielégítőek legyenek, hanem Ön számára a választás lehetőségét is biztosítsák. E célok elérése érdekében cégünk számos világmárkát forgalmaz, így üzleteinkben megtalálhatók pédául a Coats, a Koh-I-Noor, az Orchidea, a Pony, az Ornaghi, a Steinbach Wolle termékei.

Szeretnénk elérni, hogy a szükséges és fontos árukon, mint például tűn, cérnán, ollón, szabászkrétán, centiméteren, koptatón, cipzáron, gombon, csaton, patenten, gyűszűn, stoppolófán, tűpárnán, rádlin kívül jelentős lakástextil készlettel várjuk azon érdeklődőket, akik ajándéktárgyakat, vagy különlegességeket keresnek. Ezért üzleteink a textilfestéktől a vasalható strasszon át a varródobozokon keresztül az antik hatású gombokig széles választékát kínálják az érdeklődőknek.

Azon kedves vevőink, akik a szabadidő hasznos és kellemes eltöltéséhez a kézimunkát választották hobbinak, a kötés-horgoláshoz, hímzéshez óriási fonalválasztékból több száz darabos gobelin és keresztszemes előnyomott hímzőalapokból, keretekből, kötő-és horgolótűkből valamint hímzőcérnákból válogathatnak üzleteinkben.
Fizetési módok: Készpénz
Parkolás: Fizetős mélygarázs
Pláza Sugár Üzletközpont
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
korábbi értékelés - Röltex

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Trófea Grill Étterem Erzsébet királyné útja 1145 Budapest, Erzsébet királyné útja 5
49 értékelés
Thumbnail Árkád Bevásárlóközpont 1106 Budapest, Örs vezér tere 25.
52 értékelés
Thumbnail Fővárosi Állat- és Növénykert 1146 Budapest, Állatkerti körút 6-12.
123 értékelés