Röltex

0 értékelés
Cím:
1024 Budapest, Lövőház utca 12.
Telefonszám:
+36-1-3454142
Kategória:
Vásárlás

További információk

Üzletünk a Fény utcai piac II/4/A-B szám alatt található.

A Röltex rövidáru-méteráru-lakástextil, szabás-varrás és kézimunka kellék üzlete.

A 60 éve alapított RÖLTEX kiskereskedelmi hálózat legjobb hagyományait követve igyekszünk árukészletünket és választékunkat úgy összeállítani, hogy a családban, háztartásban nap mint nap felmerülő varrással, szabással, kötéssel, horgolással, díszítéssel, dekorációval kapcsolatos igényeket maradéktalanul ki tudjuk elégíteni. Arra törekszünk, hogy az ezekhez szükséges anyagok, félkész- és késztermékek, eszközök minőségben és árban ne csak kielégítőek legyenek, hanem Ön számára a választás lehetőségét is biztosítsák. E célok elérése érdekében cégünk számos világmárkát forgalmaz, így üzleteinkben megtalálhatók pédául a Coats, a Koh-I-Noor, az Orchidea, a Pony, az Ornaghi, a Steinbach Wolle termékei.

Szeretnénk elérni, hogy a szükséges és fontos árukon, mint például tűn, cérnán, ollón, szabászkrétán, centiméteren, koptatón, cipzáron, gombon, csatton, patenten, gyűszűn, stoppolófán, tűpárnán, rádlin kívűl jelentős lakástextil készlettel várjuk azon érdeklődőket, akik ajándéktárgyakat, vagy különlegességeket keresnek. Ezért üzleteink a textilfestéktől a vasalható strasszon át a varródobozokon keresztűl az antikhatású gombokig széles válsztékát kínálják az érdeklődöknek.

Azon kedves vevőink, akik a szabadidő hasznos és kellemes eltöltéséhez a kézimunkát választották hobbinak, a kötés-horgoláshoz, hímzéshez óriási fonalválasztékból több száz darabos gobelin és keresztszemes előnyomott hímzőalapokból, keretekből, kötő-és horgolótűkből valamint hímzőcérnákból válogathatnak üzleteinkben.
Fizetési módok: Készpénz
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
korábbi értékelés - Röltex

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés