Rókusfalvy Fogadó

(1.0) - 2 értékelés
Cím:
2091 Etyek, Alcsúti út 4
Telefonszám:
+36-22-597097
Kategória:
Étterem

További információk

Barátságos fogadó Etyeken az ország egyik legjobb séfjével, Vidák Zoltánnal. Hetente megújuló étlap, szivarszoba. A jó borok után pihenj meg romantikus hangulatú szobáinkban!

Februárban szombatonként melegen ajánljuk teraszunkat. Kuckózz be egy takaró alá, és miközben a hőgombák mellett a forraltbort vagy bombardinót kortyolgatod, élvezd a zenét és gyönyörködj a téli tájban!

A friss levegő mellé a pezsgő vagy habzóbor is tökéletes választás, ha pedig szeretnéd hazacsempészni a hangulatot, válogass kulináris különlegességeink, a lekvárok, csokik, szörpök, borecet és verjus közül!
Első értékelő
Fizetési módok: Erzsébet-utalvány, Készpénz, MasterCard, SZÉP kártya, Visa
Elfogad bankkártyát? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
2 korábbi értékelés - Rókusfalvy Fogadó
R. Andrea R. Andrea
5 értékelés
0 követő
2 plecsni
1 hasznos vélemény
2013. 11. 14. 09:16

Egy bornap keretében jártunk itt, de sajnos nincs pozitív véleményünk. Figyelmetlenek voltak a kiszolgálók és sokkal inkább egymással, mint sem a vendégekkel voltak elfoglalva. Így az a véleményem, hogy sokkal inkább a név miatt keresik fel az emberek, mint a jó tapasztalat miatt.

Marcsi13 Marcsi13
3 értékelés
0 követő
2 plecsni
6 hasznos vélemény
2012. 11. 12. 12:02

Azzal kezdeném,hogy nagyon vártam,h végre elmehessek ebbe a fogadóba.
Tavaly kaptunk ajándékba egy feldoboxos csomagat,csak sajnos a nyáron nem tudtunk kihasználni azt. (kalandparkba akartunk menni) Mivel már rossz idő van,ezért döntöttünk úgy,h megebédelünk vhol. (sztem ezt ilyen csomag eseteén 10 emberből 9 tuti nem választja,hanem inkább vmi kalandparkba,vagy túrára megy) Ebből kiindúlva gondoltam,h örülni fognak nekünk. Ez nem így volt.....Amint kiderült,h feldoboxosok vagyunk, kicsit megkülönböztetett stílusban részesültünk. (nem pozitív irányban)
A pincér mogorva volt, kikapta az étlapot a kezünkből( amíg még néztük azt), idegesen kérte,h rögtön mondjuk mind3 fogást,amit kérünk.Kacsát szerettem volna enni, nem volt liba volt helyette,de azt,h ahhoz milyen köret jár stb nem mondta el a pincér. Míg a mellettünk lévő asztal társaságát körbeugrálták.
Az előétel előtt,kaptunk vmi szószt (nem tudjuk mit,mivel a pincér szó nélkül kb ledobta az asztalunkra) 2 szelet kenyér kíséretében.
Az előétel finom volt, viszont ,ami utána jött,értékelhetetlen. Nem tudom,h mi a "kuponos" ebédet kaptuk v sem,de kritikán aluli volt. 2 szelet liba húst kaptam,az egyik csak zsír volt, a másik olyan ruganyos ,mint a cipőtalp, nem tudtam elvágni. Ekkor már komolyan gondolkoztam,h szólok a "szimpatikus" pincérnek,h ez nem igazán méltó egy "étteremhez".Sebaj! Gondoltam a desszert finom lesz. 4 mini száraz golyó( aranygaluska néven), vanillia öntettel, a meghírdetett mandula hiányzott belőle.Mondanom sem kell,nagyon hamar eljöttünk erről a helyről. Távozásnál egy pozitív dolog volt,maga a tulajdonos segített becsukni magunk után az ajtót (pedig legalább 4 pincér állt körülötte).Nem is értem,ezek az emberek nem fogják fel,h örülniük kellene,h van munkahelyük???? A tulajdonosnak üzenem, kicsit nézzen rá ezekre az emberekre,mert mi biztos,h soha többé nem megyünk oda,de nem is fogjuk ajánlani senkinek sem! 2012.11.12

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Dr. Buzál Attila ügyvéd 2091 Etyek, Kossuth u. 14.
2 értékelés
Thumbnail Etyeki Állatvédő Egyesület Állatmenhely 2091 Etyek, Körpince köz 4
2 értékelés
Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés