Rokon Sport

(5.0) - 2 értékelés
Cím:
1039 Budapest, Mátyás király út 6.
Telefonszám:
+36-1-2503038
Kategória:
Sportbolt

További információk

Nyáron főként a kerékpárosok, görkorisok, télen a síelők és snowboardosok paradicsomává varázsoljuk üzletünket. A bizományosi értékesítés és a sporteszközök, téli sportszerek, kerékpárok szervizelése, valamint a sílécek és snowboardok kölcsönzése a 90'-es évek közepétől meghatározó szerepet tölt be cégünk életében.


Szolgáltatások:

Sportszerek értékesítése:

Nyáron kerékpárok, görkorik, télen sífelszerelések és snowboardok

Bizományosi értékesítés

Kerékpárszerviz
Síszerviz
Snowboard szerviz
Korcsolya élezés
Teniszütő húrozás

Síkölcsönző
Snowboardkölcsönző
Thule Tetőbox bérlés
Sífutóléc bérlés
Korcsolyakölcsönzés
Védőfelszerelés bérlés

Használt sporszerek eladása, vétele

Egészségpénztári Kártya elfogadóhely
Első értékelő
Megnyitás
1991
Fizetési módok: Készpénz
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
2 korábbi értékelés - Rokon Sport
Kata7555 Kata7555
102 értékelés
14 követő
18 plecsni
121 hasznos vélemény
2012. 11. 23. 21:40

A Rokon Sport dolgozóival egy igen érdekes apropóból sikerült első alkalommal találkoznom. Ez az alkalom nem volt más, mint, hogy elmentem egy futóversenyre. A Rokon Sport vezetői úgy gondolták, hogy törekvéseket tesznek egy sportosabb, fittebb kis csapat kiépítésére. A Maraton lefutása volt a cél váltócsapatban. A csapat főként a dolgozókból állt az első néhány alkalommal, de 2012 szeptemberére már a csapat 15 főre duzzadt és a szervezők szerint ez a sportos csapat csak még tovább fog gyarapodni.
A cél az lenne, hogy minél több embert a sportolásra buzdítsunk és hogy minél több ember a mozgást válassza a kanapén ülés helyett.
A váltófutás azért jó, mert nem kell lefutnod a Maratont, ha nem akarod, mégis egy jó ügyért futsz és a mozgás az életed része lesz. Jó egy csapatban lenni, jó valahova tartozni. Az érzés, mikor megkapod az egyenpólót, a chipet, a rajtszámodat, ez mind, mind olyan érzés, mely csak egy verseny során tud annyira doppingolni, hogy ne állj meg és lefusd a rád kiosztott (vagy általad választott) távot.

Gegab Gegab
30 értékelés
0 követő
10 plecsni
40 hasznos vélemény
2012. 11. 15. 10:12

Nap, mint nap kerékpárral közlekedünk, ezért gyakran térünk be hozzájuk, hol egy átvizsgálás miatt, hol egy elromlott fék miatt, esetleg egy defekt miatt, vagy csak azért, hogy fújjanak egy kis levegőt a kerekekbe. Az ott dolgozó srácok mindig nagyon készségesek, udvariasak, és gyorsan dolgoznak. Mindenféle felszerelés megtalálható náluk, ami egy kerékpározáshoz szükséges (pl. lámpák, dudák, kerékpárzárak, gyerekülések, kerékpáros ruhák stb.). Az árak elfogadhatóak. A kerékpárok helyét télen a korcsolyák, sífelszerelések, szánkók veszik át. Az új termékek mellett, lehetőség van használt termékek megvásárlására is, ha épp az új nem fér bele a keretbe.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Pizza Paradicsom 1035 Budapest, Vörösvári út 13
47 értékelés
Thumbnail Csillaghegyi Strandfürdő és Uszoda 1038 Budapest, Pusztakúti köz 2
13 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés