Robogó Óvoda

(4.5) - 3 értékelés
Cím:
1172 Budapest, Robogó u. 3.
Telefonszám:
+36-1-2577831
Kategória:
Óvoda

További információk

Tevékenység: óvoda
Fenntartó: Budapest Főváros XVII. Kerület Rákosmente Önkormányzata
Első értékelő
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
3 korábbi értékelés - Robogó Óvoda
OhayoNikki OhayoNikki
142 értékelés
13 követő
16 plecsni
192 hasznos vélemény
2013. 11. 02. 18:36

Volt szerencsém többször is megfordulni itt, amíg a kis Pindur Pandúr oviba járt. Az óvónénik és a dajka nénik is lelkiismeretesen végzik a munkájukat. Remek programokat szoktak szervezni. Egy időben úszásra is jártak a Csibék, amit különösen értékelek, mert korábban Pindur Pandúr még nem találkozott nagyobb mennyiségű vízzel. A tavaszi úszásórák után nyáron nyugodt szívvel vihettük őt akár Balatonra, akár a Velencei-tóra. Az óvoda udvara ugyan lehetne egy kicsit nagyobb, de legalább jópofa játékokkal van tele: mászóka, homokozó, trambulin, és egy új "focisarok" gumis járólappal. A folyosókat pedig a kis zsenik munkái díszítik. Az ételekre soha nem hallottam panaszt a gyerektől, és mindig rend a lelke mindennek.

Vendég felhasználó Vendég
2013. 12. 08. 15:41

Pont eleg nagy az udvara es a tobbi ovihoz kepest eleg sokat kinn is vannak! Utobbi idoben sok mindenre palyaztak es nyertek is: gumiteglazas, fuvesites, nyaron festes. En soha nem hallottam h barmelyik dadus v ovono kiabalt volna gyerekkel, buntetesbe tenni oket igen, rajuk szolni igen, de ordibalni azt nem. Pedig mindket lanyom oda jar es altalaban en hozom-viszem oket.

Vendég felhasználó Vendég
2013. 11. 13. 17:27

A kerületi óvodák között egy kicsit szabadabbak a gyerekek. De nekem nem tetszett, hogy a gyerekekkel a dajkák kiabáltak, amikor nem tudták, hogy szülő áll a folyosón (pl. fogd be!-ezt sakál üvöltésként...). Ahogy észrevették,utána már normális hangnemre váltottak. Az udvara nagyon kicsi, nem óvodának való.

Hasonló szolgáltatók a közelben