Rizotto Gyorsétterem

(4.5) - 2 értékelés
Cím:
1063 Budapest, Szondi utca 86.
Telefonszám:
+36-1-7055359
Kategória:
Magyar konyha, Nemzetközi étterem

További információk

400 fogásos kínálatunkból naponta 40 féle étellel* várjuk Önt az Állatkerttől 2 percre található éttermünkbe.

A Rizottó gyorsétterem míg a kezdetekben a tradicionális olasz fogásokra specializálódott, addig napjainkra már - vendégeink igényeihez igazodva - a kínálat java részét a magyaros ételek adják, kiegészülve más nemzetek finomságaival. Így terítéken maradtak a különféle spagettik, a sztrapacska, a hagymaleves, de igen büszkék vagyunk pörköltjeinkre vagy a vadas marhára is.
Újdonság étlapunkon a Paleo ételek! Szénhidrát, cukor és glutén mentes ételeket előnyben részesítők is kedvükre válogathatnak.
Első értékelő
Megnyitás
1998
Fizetési módok: Chèque Déjeuner, Erzsébet-utalvány, Készpénz, Sodexo melegétel utalvány, SZÉP kártya, Ticket restaurant
Parkolás: Utcán, pénzért
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
2 korábbi értékelés - Rizotto Gyorsétterem
Pap Julianna Pap Julianna
3 értékelés
0 követő
2 plecsni
5 hasznos vélemény
2013. 09. 23. 08:54

Kellemes, hangulatos hely. Finom, egészséges ételekkel. Az ételsor változatos, nem lehet ráunni. A személyzet nagyon kedves, segítőkész, az egészséges táplálkozás hívei. Népszerű hely, délutánra már megcsappan a választható ételek sora.

szentkutianna szentkutianna
62 értékelés
8 követő
15 plecsni
92 hasznos vélemény
2012. 10. 17. 15:42

Régóta kerestem már azt az éttermet, ahol cukor és liszt hozzáadása nélkül készül a palacsinta. Egyszer csak rátaláltam a Rizottó Gyorsétteremre. Az üzlet kellemes, igényes, barátságos és mindig új akciókkal szolgál a vendégeknek. Ottjártunkkor éppen kettőt fizet hármat kap kedvezmény volt a palacsintákra. Nem haboztunk, rögtön rendeltünk is egy adagot a cukor és liszt nélküli, paleó palacsintából. Ugyan kicsit többet kellett várni az ételre, de amikor a pultos hölgy szervírozta a palacsintát az asztalunkra, hálás pillantásokat vetettünk rá. Arra már nem emlékszem, hogy a kedves pillantás végül annak szólt, hogy végre enni kaptunk vagy a palacsinta külleme fogott meg bennünket. A paleó pali reszelt almával volt megtöltve, nagyon ízletes volt, bár azért hiányzott belőle az eredeti, édes íz. Távozáskor a kíváncsiságunk odáig vezetett, hogy megkérdeztük, miből készül a titokzatos, diétás palacsinta. A válasz meglepő volt, tojásból és mézből. Viszont a paleó palacsinta sütése rutint és ügyességet igényel, ezért is tartott tovább az elkészítése. Talán legközelebb a hagyományos, édes palacsintákat is érdemes lesz kipróbálni, nesze neked fogyókúra!

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés