Reserved

(5.0) - 1 értékelés
Cím:
1082 Budapest, Futó utca 37-45.
Telefonszám:
+36-20-2047788
Kategória:
Női ruha, Férfi ruha, Kiegészítők

További információk

Üzletünk a Corvin Bevásárlóközpont földszintjén található.

A Reserved ruházati márka női, férfi ruházati és kiegészítő termékeket kínál 10 európai országban.
A márka középpontba állítja a minőséget, a megfizethető árakat, és nem utolsó sorban a divatosságot. Célja a legújabb divatirányzatokat elérhetővé tenni a vásárlói számára.
A Reserved lehetőséget ad tehetséges fiatal tervezők munkáinak bemutatására is.

A Reserved női kollekció 3 vonalat különböztet meg:
- City: Elegáns stílus, melyet azok a hölgyek részesítenek előnyben, akik a modern eleganciát választják a mindennapi öltözködésükben.
- Casual: Ez a stílus tökéletes a hétvégékre és a munkától távol töltött napokra egyaránt. Ideális ruházat a kevésbé hivatalos alkalmakra.
- Young & Fashion: Ez a stílus a fiatalabb korosztálynak jött létre, akik még keresik saját egyéniségüket, nyitottak az újdonságokra és a változásokra.
A Y&F kollekciók lényege a legújabb trendek követése. Gondoskodik arról, hogy ezekben a ruhadarabokban minden fiatal nő modern és egyben nőies maradjon.
A női ruházati termékek már 46-os méretben is kaphatóak.

A Reserved férfi kollekció szintén három vonalat különböztet meg:
- City: Elegánsabb vonal, amely magába foglalja a klasszikus elemeket, vonzó lehet a fiatalabb és idősebb merész férfiak számára egyaránt. Ideális a kevésbé hivatalos megbeszélésekre, estékre. Egyesíti az eleganciát és a kifinomult stílust.
- Casual: Egy olyan praktikus utcai vonalat képvisel, amely különböző időjárási körülmények között is megfelelő, miközben nem feledkezik meg a divatosságról sem. Kifejezetten alkalmas mindennapi viseletre a városban és azon kívül is. Egy szóval: Kényelem és elegancia egyben.
- Young: Egy merész vonal tele újításokkal, újdonságokkal. Eredeti darabokat, színeket hoz be a kifutókról könnyed és fiatalos hangulatban.

A Reserved mindig szem előtt tartva a legutolsó divatot, azokat az elemeket próbálja kiragadni, amelyek elkápráztathatják a magyar Vásárlókat, mindezt megfizethető árakon.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Parkolás: Fizetős mélygarázs, Ingyenes mélygarázs
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
1 korábbi értékelés - Reserved
iner iner
820 értékelés
6 követő
31 plecsni
346 hasznos vélemény
2013. 06. 27. 21:47

Szeretem ezt a ruhamárkát, mert nem elszálltak az áraik, és mindig találok, vagy egy jó polót, vagy pizsamát, esetleg fehérneműt a kínálatuk között.

Hasonló szolgáltatók a közelben