Repülő Puli Kávézó

(4.5) - 4 értékelés
Cím:
1072 Budapest, Klauzál utca 13
Telefonszám:
+36-30-2580965
Kategória:
Reggelizőhely, Kávézó, Szendvics, Burger

További információk

A belváros „legkutyabarátabb” helye a Klauzál utcában várja vendégeit és a blökiket, természetesen az ebtelen érdeklődőket is szívesen fogadja az étterem. A hely nem máshonnan, mint az ugró puli vicces látványa után kapta a nevét, melyet a pultnál meg is lehet csodálni. Nálunk együtt ehetnek gazdák és kedvencek, ugyanis számukra is akad pár finom falat, ami a Kutya Menüről választható. Azoknak, akik két lábon járnak, számos minőségi alapanyagból készült klasszikus illetve sajátos magyar és nemzetközi étel kerülhet a tányérjára. A bőséges à la carte étlapról hatalmas adagokkal találkozhatunk, éhes nem marad senki. Hétköznap reggeliző helynek is kiváló, a könnyű reggeliktől a tojásos ételeken át a bőséges angol reggeliig mindent megtalálunk nyitástól 13:00-ig. Szintén a hétköznapokon 11:30-tól egészen 17:00 óráig 3 fogásos ebéd menü érhető el, ami 7 féle előétel, 12 féle főétel és 4 féle desszert közül választható. Hétvégén az egyedi Brunch Menü a kínálat 10:00-től 16:00 óráig egy italt, főételt és desszertet foglal magába. Aki esti iszogatás közben éhezik meg, a konyha zárása után is tud kérni egyes ételek közül. Az itallapról különleges sörkínálatból mazsolázhatunk, magyar kézműves söröket és belga minőségi söröket egyaránt kóstolhatunk. A borok nagy gondossággal lettek összeválogatva, a választási lehetőségek szerteágazóak, a szálas tea összeállításról nem is beszélve. A hangulatot a mindenkori képkiállítás teszi színesebbé, melyeket a festőművész áruba is bocsát, műkedvelőknek érdemes csak körülnézni is betérni a Repülő Puli Kávézóba. Egyéb információ: - Elfogadunk bankkártyát (Visa, Mastercard, Maestro), Erzsébet Utalványt. - Van angol nyelvű étlapunk. - Rendezvények lebonyolítását vállaljuk (zártkörűt is). - Kisgyermekes családokat szívesen fogadunk. - Az étterem akadálymentes. - Nyáron nagy terasszal üzemelünk, télen kihelyezett könyöklőnél lehet dohányozni, italozni. - Különböző stílusú háttérzene szól (jazz, pop, rock, country, blues, reggae)
Első értékelő
Megnyitás
2011. 04. 29.
Fizetési módok: MasterCard, Visa
Elfogad bankkártyát? Igen
Kutyabarát hely? Igen
Ingyen WiFi Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
4 korábbi értékelés - Repülő Puli Kávézó
V. katalin V. katalin
26 értékelés
0 követő
5 plecsni
28 hasznos vélemény
2013. 07. 16. 16:58

barátnőmmel tévedtünk az egyik hétvégi délutánon be, nagyszerű kiszolgálás és sütemény várt minket!Ami egy cseppet zavart, hogy mivel délután volt és rajtunk kivül csak 1 vendég volt, ahogy elfogyasztottuk a rendelésünket úgy éreztük már útban vagyunk.

Elena Elena
652 értékelés
4 követő
29 plecsni
276 hasznos vélemény
2013. 05. 20. 08:54

Barátaim ajánlották, és a nem csupán az árak kedvezőek, de a kiszolgálás és az italok is nagyszeerűek.

M. Patrick M. Patrick
49 értékelés
1 követő
8 plecsni
66 hasznos vélemény
2012. 10. 23. 22:21

Én nem rég jártam először a Repülő Puliban, azelőtt már többen is ajánlották nekem. Egyértelműen korrekt italárai miatt a legideálisabb, mivel pont szemben a Dobozzal helyezkedik el. Ha nem is fél áron, de jóval kedvezőbben lehet bármilyen italt kapni, mint a szemben lévő szórakozóhelyen. Általában kedvesek a pultosok, de gondolom egy szombat este több olyan emberrel is találkoznak, akikkel nem szeretnének, ezért volt, hogy kissé nyűgösen viselkedtek. Nyáron kiülős helyet is biztosítanak, azonban nem az a tipikus csendes környék, ahová kiül az ember egy laza beszélgetésre, viszont bulizás előtt annál jobb.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Timmi Timmi
121 értékelés
9 követő
15 plecsni
132 hasznos vélemény
2012. 10. 09. 16:30

Hangulatos kis teraszra csöppenhetünk, ha tavaszi vagy nyári időszakban keressük fel a Pulit. Sörpadok, óriási napernyők, kivetítő, meccsközvetítés, barátságos légkör és kedves kiszolgálás fogad. Amint elkezdjük tüzetesebben átolvasgatni az ital- és étlapot, rábukkanhatunk egy-két gyöngyszemre. Így esett, hogy megtaláltam rajta a Békésszentandrási Szilvás sört. Mennyei! Ahogy kihozták, a mellettünk lévő asztalnál ülők is rögtön rendeltek belőle egy kört.
A Puli benti része igaz nem túl tágas, de igencsak otthonos. A sarokban társasjátékok sorakoznak egy polcon, úgymint Scrabble vagy Capitaly. És, hogy el ne felejtsük, hol is vagyunk, a Puli-motívumok vissza-visszaköszönnek a berendezésben. Ne lepődjünk meg, ha a pultnál két nagy szőrpamacsnak látszó lámpa lóg a fejünk fölött, ők is pulikat ábrázolnak.