Rendez-Vous Nature

(4.5) - 2 értékelés
Cím:
1052 Budapest, Semmelweis utca 8
Telefonszám:
+36-30-8691202
Kategória:
Drogéria, Biobolt

További információk

A Rendez-Vous Nature kiváló minőségű francia bio- és natúrkozmetikumokkal foglalkozik. Mind a termékek, mind azok elkészítési folyamata természetes, nagy hangsúlyt fektetnek a környezet megóvására. Az általuk forgalmazott három márka az Algalys, a Casa Nature és a Collines de Provence.
Első értékelő
Megnyitás
2011. 09. 03.
Fizetési módok: Készpénz
Parkolás: Utcán, pénzért
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
2 korábbi értékelés - Rendez-Vous Nature
D. Dóra D. Dóra
65 értékelés
3 követő
12 plecsni
60 hasznos vélemény
2012. 11. 26. 07:00

A bioboltok és natúrkozmetikumok az utóbbi időben itthon is nagyon népszerűvé váltak. Ez a helyes kis üzlet a belvárosban e kettőnek a kellemes szintézise. A hely maga aprócska, de nagyon igényesen kialakított, a természetes kozmetikumokat áruló üzlet berendezésében és belső kialakításában is minden a természetességet és természetközeliséget hangsúlyozza. Az egésznek nagyon kellemes „vidéki Franciaország”-hangulata van. A termékeik is jók, összetételükben izgalmasak, csomagolásuk ízléses, ami igazán elvárható, ha már erősen egy magasabb árfekvésben pozícionálják magukat. Ha valakinek a jó ár fontosabb, mint a hangulat és a természetes összetevők meglepő párosítása, akkor nem ez lesz a kedvenc helye, ha viszont hajlandók vagyunk kissé mélyebben belenyúlni a tárcánkba, könnyen beleszerelmesedhetünk ebbe az üzletbe és portékájába.

Timmi Timmi
121 értékelés
9 követő
15 plecsni
135 hasznos vélemény
2012. 10. 12. 20:08

Egy csepp Franciaországot kapunk, ha betérünk a Rendez-Vous Nature hangulatos kis boltjába. Nagyon szeretem a bio kozmetikumokat, mindig vevő vagyok az újdonságokra, új márkákra. Ezért megörültem, mikor először hallottam róluk. Tényleg természetesek a termékeik, és persze nem mindennapiak. Sajnos az áruk miatt még nem volt szerencsém vásárolni közülük, de végigszaglásztam és próbálgattam az összeset utolsó ottjártamkor. Hasznos, hogy mindenből van tester, így az ember semmiképp sem vásárol zsákbamacskát.
Sokféle testápolójuk és tusfürdőjük van, finom gyümölcsillatokkal, ezenkívül arckrémek, szappanok és sok más is. Én személy szerint a Collines de Provence arctonikot próbálnám ki nagyon szívesen (annyira tetszik az illata!), vagy a Petipo de Patapo nevezetű bőrradírjukat, melyről eddig csak jó véleményeket hallottam.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés