Régió Játék

(4.5) - 9 értékelés
Cím:
1119 Budapest, Nándorfejérvári út 23.
Telefonszám:
+36-1-2060805
Kategória:
Játékbolt

További információk

A Régió Játék az ország egyik legjelentősebb játékforgalmazója, a központi üzletük pedig biztosan előkelő helyezést foglal el a legnagyobb alapterületű játékboltok képzeletbeli toplistáján.

A Nándorfejérvári úton fekvő, közel 3,000 négyzetméteres játékbolt a Régió játékáruházak központi boltja.

30,000 forgalmazott árucikk, melyek nagy része játék, de helyet kapnak a kínálatban a farsangi jelmezek, az iskolaszerek, valamint a téli-nyári sporteszközök is, mint a szánkó vagy a roller.

A játékok teljes kínálatát forgalmazzák, a bébijátékoktól kezdődően, a kreatív játékokon keresztül a társasjátékokig, természetesen érintve a legnépszerűbb akciófigurákat, babákat vagy éppen plüssállatokat.

A Régió Játék gazdag választékkal rendelkezik hagyományos fajátékokból, vasúti- és autópályákból, de biztosan találunk náluk kedvünkre való puzzle gyöngyszemeket is.

A kényelmes parkoláshoz, saját belső parkoló áll a vásárlók rendelkezésére, míg a fizetés játékboltban a készpénz mellett, bankkártyával is megoldott.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz, MasterCard, Visa
Parkolás: Saját parkoló
Brand: Regio Játék
Elfogad bankkártyát? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
9 korábbi értékelés - Régió Játék
Budapest Guy Budapest Guy
3 értékelés
0 követő
2 plecsni
6 hasznos vélemény
2013. 11. 08. 21:30

Nekünk egyáltalán nem esik útba ez a játékbolt, sőt, a város pont ellenkező oldalán van hozzánk képest. A Régió Játék Nándorfejérvári úti áruháza mégis valahogy a kedvencünk lett. Azt hiszem, a kislányunk ovis csoporttársának az anyukája ajánlotta először. Aztán annyira imponáló volt a játék kínálat és az eladók kedvessége, hogy azóta is oda járunk. Főleg akkor, ha "gáz" van, és nem kapunk meg egy játékot többedik próbálkozásra sem.

Fórum Pedagógus Fórum Pedagógus
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
2 hasznos vélemény
2013. 11. 07. 10:54

Sok gyereknek van a családban és a baráti körünkben, mindig akad egy-egy névnap, szülinap vagy egy buli, ahova játékot kell vinni. Szeretünk a Régió Játékboltba járni, mert ott még a férjem is szívesen vásárol. A játékok logikusan vannak rendezve, így eladó nélkül is könnyen megtalálhatjuk a legjobb játékot. Én mégis kérek segítséget, mert itt kedves, játékszerető emberek dolgoznak, akikkel élmény beszélgetni.

Seemann Seemann
8 értékelés
0 követő
3 plecsni
6 hasznos vélemény
2012. 07. 06. 11:10

Óriási választék, jóval a webes játékboltok ára fölötti szinten.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Trófea Grill Étterem Újbuda 1117 Budapest, Hauszmann Alajos utca 6 B
40 értékelés
Thumbnail Allee Bevásárlóközpont 1117 Budapest, Október 23. utca 8-10.
49 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Dilbak Dilbak
60 értékelés
6 követő
17 plecsni
121 hasznos vélemény
2012. 09. 10. 09:31

A dél-budai Régió Játékbolt tényleg hatalmas, ez tagadhatatlan tény.
Rengeteg különböző játék található náluk, bizonyos esetekben szinte már zavaró bőségben.

Más esetekben viszont hiányérzet maradt bennem.
A társasjáték kínálat kapcsán sok, a régiónál jobban ellátott budapesti játékáruházakban jártam már, s az is előfordult, hogy nem találtam meg olyan termékeket, melyek adott időszakban népszerűek voltak a gyerekek körében, s általában ott voltak a jelentősebb játékboltok polcain.

Összességében a helyet azért bátran merem ajánlani, de ha konkrét játékelképzelések vannak, akkor érdemes előtte a webáruházukban körülnézni, hogy forgalmazzák-e az adott játékot.

Vendég felhasználó Vendég
2014. 04. 17. 10:47

Nagyon jó, gazdag választék, udvarias kiszolgálás. Számomra még most is nagyon hasznos annak ellenére, hogy az unokám már kinőtte a legtöbb polcot, mivel minden korosztály számára is találhatok olyasmit, ami kedves ajándék lehet.

Potzner Ferenc

Vendég felhasználó Vendég
2013. 12. 06. 15:05

A Régió Játék pozitív csalódást okozott, mert nem hittem, hogy egy körrel megúszhatjuk a karácsonyi játék bevásárlást. De itt sikerült minden játékot beszerezni. Az igaz, hogy webáruházak kínálatában vannak sokkal kedvezőbb árak, nekünk mégis megérte, hogy egyszerre mindent "élőben" is meg tudtunk nézni. Még így is majdnem két óráig voltunk a Régió Játék Nándorfejérvári úti üzletében, pedig igyekeztünk sietni.

Vendég felhasználó Vendég
2013. 11. 07. 17:23

Az én fantáziámat nem mozgatja meg annyira a játékbolt. Jártam persze a Régió Játék 11. kerület,i nagy játékboltjában, de valahogy nem hagyott mély nyomot, nem estem hasra tőle. Kissé töménynek tűnt a felhozatal, a gyerek is hisztizett mindenért és végül nem kaptuk meg azt az óriásrepülőgépet, amit a fiam kiszemelt magának a tévében. Persze, erről nem a játékbolt tehet.

Vendég felhasználó Vendég
2013. 11. 07. 17:16

A Régió Játékbolt segített nekünk abban, hogy mindenki a legjobb ajándékot kapja karácsonyra. Ez azért nagy dolog, mert 7 gyerekről beszélünk, fiú-lány vegyesen. Nincs köztük két egyforma korú és érdeklődésű. Az eladó csak megkérdezte a nemét, korát és máris több javaslattal álltak elő. Köszönjük!

Vendég felhasználó Vendég
2013. 11. 07. 12:37

A Régió Játékbolt jó hely, mert minden eladó beszél "játékul". Ez nagyon fontos, szerintem minden gyakorló szülő tudja ezt. Olyan fura nevű játékok vannak mostanában, nem lehet megjegyezni! Miért kell mindennek angol nevet adni????