Régi Sipos Halászkert

(5.0) - 3 értékelés
Cím:
1036 Budapest, Lajos utca 46.
Telefonszám:
+36-1-2508082
Kategória:
Halászcsárda

További információk

Igazi magyar csárda kockás abroszokkal esténként pedig élő cigánymuzsika mellett vacsorázhatunk. Az éttermet Sipos Károly alapította még 1930-ban.

Az étlapon a haltételek mellett hagyományos magyaros fogásokat kínál marhából, borjúból, sertésből és szárnyasokból egyaránt. Széles italválasztékában megtaláljuk Magyarország legkedveltebb borvidékeiről származó borokat.

Az étteremben lehetőség van zártkörű rendezvények lebonyolítására (terembérleti díj nélkül). A 3 külön teremben összesen 110 főt tudnak fogadni.

Parkolni a Lajos utcában és a környéken lévő utcákban tudunk, már ha van szabad parkolóhely, de a körülbelül 200 méterre lévő Új Udvar bevásárlóközpont parkolóházában – igaz térítés ellenében – biztos találunk szabad helyet.
Megközelíthetőség tömegközlekedéssel: 86-os, 160-as, 206-os autóbusszal (Kolossy tér megálló).
Első értékelő
Megnyitás
1930
Fizetési módok: Készpénz
Parkolás: Utcán, pénzért
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
3 korábbi értékelés - Régi Sipos Halászkert
F. Zsuzsanna F. Zsuzsanna
2 értékelés
0 követő
1 plecsni
0 hasznos vélemény
2013. 10. 30. 18:15

Hétköznap este 9 körül értünk oda, több sikertelen próbálkozás után, minden zárva volt a környéken, kivéve talán 1-2 pizzériát, de hát az olasz vendégemet mégsem vihettem pizzériába Budapesten... Nagyon kedvesek voltak, a kiszolgálás gyors volt - sietett haza a szakács is :-) - de ez nem ment a minőség rovására, azóta én is többször készítettem tormás burgonyapürét! Mindenkinek csak ajánlani tudom!!!

Brü Brü
61 értékelés
7 követő
11 plecsni
51 hasznos vélemény
2012. 10. 24. 14:49

A Régi Sípos az a hely ahová akkor kell menni, ha nagyon jó halételeket akarsz enni. Halban verhetetlenek. Az adagok bőségesek és nagyon ízletesek. A kiszolgálás profi, ritka az ilyen manapság. Nyáron nyitva a belső terasz, ahol még kellemesebben lehet múlatni az időt. Az árak borsosak, de itt meg kell fizetni a hely szellemét is. Két személyre itallal együtt két fogás kávé, vagy desszert nélkül borravalóval karcolta a tízezer forintot. Az egyetlen negatívum, hogy nehéz parkolóhelyet találni, a Lajos utca nagyon forgalmas, ha találsz is helyet, akkor is úgy kell kikommandózni a kocsiból, hogy el ne csapjon egy busz, vagy egy autó. Összességében nagyon elégedetten távoztunk, ha tehetjük biztos visszatérünk.

M. András M. András
20 értékelés
0 követő
9 plecsni
29 hasznos vélemény
2011. 08. 22. 16:07

Pénteken, hatalmas kánikulában mentünk. Hatalmas hibát követtünk el, hogy a kerthelyiségbe mentünk, mert nagyon meleg volt ott, és erre nem voltak felkészülve (ponyva volt, de ventillátor nem)
A kaja nagyon finom volt, mindenki elégedett volt a minőséggel, aki nem halat evet az is.
A számítógép is elromlott - gondolom a nagy meleg miatt, ettől csak a számla készült lassan, de sűrű elnézéskérés volt.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés