Régi Idők Udvara Skanzen és Étterem

(5.0) - 3 értékelés
Cím:
8237 Tihany, Batthyány utca 3
Telefonszám:
+36-70-2846705
Kategória:
Étterem

További információk

Hagyományőrző skanzen és étterem.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
3 korábbi értékelés - Régi Idők Udvara Skanzen és Étterem
Zotya Zotya
4 értékelés
0 követő
2 plecsni
1 hasznos vélemény
2014. 07. 12. 18:59

Igazán hangulatos, egyedi stílusban! Egy gasztró bomba!!! Kedvesek voltak a felszolgálók, az étel meg olyan finom, hogy bár tele van az ember de ha bírna m,ég akkor kérne még egy adagot, vagy legalább egy rétest még(saját tapasztalat)! A szörpöket is ki kell próbálni , nagyon finomak! Ajánlom mindenkinek! Mi is vissza megyünk ha erre járunk!!!

Vitti Vitti
56 értékelés
5 követő
7 plecsni
86 hasznos vélemény
2013. 09. 23. 10:53

Nagyon hangulatos, egyedi étterem. Az étlapjuk is igen szórakoztató, már az olvasása is élmény. A mi választásunk a : "Előlem menekülő (vesztére utolértem) kacsának melle petrezselymes burgonyával, lilakáposztával, sütött almával, rozmaringlekvárral" nevű étel volt, és nem csalódtunk. Az italok cserépedényben érkeznek, amitől az ember úgy érzi visszaforgott vele az idő. Az ételre való várakozás alatt érdemes jól körül járni az éttermet, ami egyben skanzen is, és tele van érdekes, különleges régi használati tárgyakkal. Sajnos, az étel hamar érkezik, így nincs idő mindent alaposan végig nézni, azt az evés utánra kell hagyni. Az adagok hatalmasak, és nagyon finomak. A kiszolgálás elsőrangú, profi és nem utolsósorban kedves pincérek szolgálnak ki. Itt az étkezés nem önmagában evést, szükségletet jelent, hanem önmagában is egy program. Nagyon jól éreztük magunkat, egész biztos, hogy visszajáró vendégek leszünk.

Vendég felhasználó Vendég
2013. 09. 23. 18:52

A legkedvesebb balatoni vendéglőm. Hihetetlen szeretettel és kedvességgel teli család tulajdonában áll. Mindenki csupaszív, és kedves. Az ételek isteniek, és a kedvenc italom a levendulás bodza szörp. A palacsintáról nem is beszélve. Végre egy olyan hely, ahol nem a puccos menő és fellengzős ételek neveivel csalogatják a vendégeket, hanem az egyszerű de nagyszerűen elkészített házias finomságokkal. Az idei pék, Ferenc isteni réteseket és buktát készített, remélem jövőre is Ő lesz. A legkedvesebb felszolgálók Dia és Márkó volt, olyan kedves és mosolygós fiatalok, jó hogy erősítették az amúgy is erős mezőnyt Gyuri mellett.! :) Ha Tihanyban jártok mindenkinek ajánlani tudom! A lekvárfőző verseny is jól sikerült, tetszik hogy minden korosztályra gondolnak, itt a kicsikre gondolok, hogy volt nekik külön gyerkőc üst :) Kihagyhatatlan, és már számolom a napokat a Garda fesztiválig. Egy megrögzött elefánt és RégiIdőkUdvara Rajongó véleményét olvashattátok :)

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Flamingó Wellness és Konferencia Hotel**** Étterme 8230 Balatonfüred, Széchenyi út 16
6 értékelés
Thumbnail Halászkert Étterem 8230 Balatonfüred, Zákonyi Ferenc utca 3
3 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés