Red Pepper Café and Restaurant

(5.0) - 1 értékelés
Cím:
1132 Budapest, Visegrádi utca 2.
Telefonszám:
+36-1-3521394
Kategória:
Magyar konyha, Nemzetközi étterem

További információk

A Red Pepper étterem egy jó adottságú, hangulatos hely Budapest szívében egy ugrásra a Margitszigettől és a Nyugati Pályaudvartól.

Éttermünk vállalja születésnapi partik, társasági összejövetelek, esküvők, osztálytalálkozók, céges rendezvények, stb. lebonyolítását megrendezését, étellel, itallal, zenekar biztosításával, vagy csak terem bérbeadással.

Lehetőségek:
kis különterem: 20 fő
nagy különterem: 50 fő
főterem: 75 fő

Ár: egyedi megállapodás alapján, nagy kedvezményekkel.

Szolgáltatások:
•meleg ételek, á la carte vagy menüszerűen
•hideg ételek, sör és borkorcsolyák
•zenekar retró, és magyar zenével

Fizetési mód: előleg 30% - a fennmaradó rész helyszínen, kézpénz vagy bankkártya felhasználásával.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Elfogad bankkártyát? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
1 korábbi értékelés - Red Pepper Café and Restaurant
Samuka Samuka
43 értékelés
1 követő
7 plecsni
51 hasznos vélemény
2013. 12. 13. 01:11

Egy fagyos decemberi estén hirtelen ötlettől vezérelve pillantottunk rá a Red Pepper utcára kihelyezett étlapjára, és.....
Na, előtte el kell mondanom, hogy számtalanszor elmentem már gyalog a hely előtt, láttam a nevét, meg hogy pince, és automatikusan ugrott be a "fokhagymás-lecsós pörköltszag, némi dohányfüst (tudom, ez már nem lehet, de mégis) és cigányzene" hármas füzére. Nem tehetek róla, ilyen tapasztalataim voltak eddig.
....szóval, ránéztünk az étlapra, és volt grill-zöldség, és steak-burgonya! Ez a helyünk - pillantottunk egymásra párommal, és már mentünk is le.
Odalent nyoma sem volt a korábbi tapasztalataimnak: gyönyörű tisztaság mindenütt, hangulatos berendezés, tiszta téglaboltívek. Őszintén meglepődtem, nem erre számítottam. Az udvarias felszolgáló hellyel kínált bennünket, majd hozta az étlapot. Itt elkövettünk egy hibát: bele sem lapoztunk, azonnal kértük a két adag grillezett zöldséget, egyet hasábbal, egyet steak-burgonyával.
Hihetetlenül gyorsan kész volt az étel, friss volt, kellemesen fűszerezett, isteni! Párom egy pohár kékfrankost kért hozzá, én egy pohár rosét. Telitalálat volt mindkettő.
A mellékhelyiségek tiszták, mondhatni: ragyogóan tiszták voltak, kellemes illat mindenütt. Kérdésemre a felszolgáló elmondta: már hat éve működnek itt, és tényleg próbálkoztak cigányzenével, de az több vendéget tartott távol, mint amennyit hozott!
Nagyon jó szívvel ajánlom mindenkinek a Red Peppert, hála istennek, közel van hozzánk, ide még többször vissza kell jönnünk! :)

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés