Real Progress Oktató és Tanácsadó Kft.

0 értékelés
Cím:
9028 Győr, Máté Mária utca 4/A
Telefonszám:
+36-30-2124906
Kategória:
Felnőttképzés

További információk

Ügyfélszolgálati irodánkat személyesen, nyitva tartási időben vagy előre egyeztetett időpontban kereshetik fel.

A Real Progress Oktató és Tanácsadó Kft. vállalati kommunikációs tréningek tartásával foglalkozik 1999 óta. Vezetőket, ügyfélszolgálati dolgozókat, értékesítőket képzünk a legkülönbözőbb területeken: kereskedelem, termelés, pénzintézetek.

Munkatársaink tudásukat és tapasztalatukat multinacionális vállalatok főállásban foglalkoztatott - belső - trénereként szerezték. A gyakorlati munkával párhuzamosan, több éves képzés során sajátították el a szükséges csoportvezetési, felnőttoktatási, tréningmódszertani ismereteket. A gyakorlatban is megismerték, mit jelent a valóban céges igényekre szabott képzés.

Ebből a múltból táplálkozva fő profilunk ma is az egyedileg kidolgozott, speciális igényekre szabott készségfejlesztő tréningek tartása. Partnereinkkel hosszú távú, több éves kapcsolatot ápolunk. Az egyes képzések egymásra épülnek, gyakran képzési rendszerré is formálódnak, közvetlenül segítve a vállalati stratégia megvalósítását.

Tréningjeink a vállalati célokat szolgálják: az értékesítés növelését, az ügyfélelégedettség javulását, a termelési költségek csökkentését vagy a minőség javítását. A tréningeredményekről mérhető adatokkal is rendelkezünk, és állíthatjuk: megfelelő koncepcióval a képzésre fordított összegek rövid időn belül megtérülhetnek.
Brand: Reál
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
korábbi értékelés - Real Progress Oktató és Tanácsadó Kft.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Marcal Étterem 9024 Győr, Déry Tibor út 11/a.
9 értékelés
Thumbnail Xantus János Állatkert 9027 Győr, Kiskút liget 1.
14 értékelés
Thumbnail antikvárium-bizományi áruház 9021 Győr, Árpád út 17
3 értékelés