Rákóczi Grillház

(3.5) - 8 értékelés
Cím:
1081 Budapest, Rákóczi út 57, A
Telefonszám:
+36-1-3331342
Kategória:
Svédasztalos

További információk

Svédasztalos rendszerben, korlátlan ételfogyasztással várja vendégeit a Rákóczi Grillház. 2690 forint/fő hétköznap, 3190 forint hétvégén. A fogyasztás 3 órás időkorláttal vehető igénybe. Hideg és meleg ételek, saláták, pácolt húsok, készételek, saláták nagy választéka várja a vendégeket.
Első értékelő
Fizetési módok: MasterCard, Visa
Parkolás: Környéken
Elfogad bankkártyát? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
8 korábbi értékelés - Rákóczi Grillház
Barna Kovács Barna Kovács
1 értékelés
0 követő
0 plecsni
0 hasznos vélemény
2016. 03. 14. 13:15

Vasárnap délután voltam ott. Nyugodt csendes hangulat volt és változatos svédasztal.. Kedvesen segítettek ha kérdeztem valamit. Ami nekem a legfontosabb, hogy korlátlanul fogyaszthattam minoségi ételekbol egy nyugodt csendes helyen.

Dávid X Dávid X
1 értékelés
0 követő
0 plecsni
0 hasznos vélemény
2015. 02. 25. 16:49

Egy munkahelyi vacsora miatt voltam itt, tetszett minden. Finom volt az étel, jó volt a hangulat. Talán ami az ilyen fix áras helyekre jellemző, hogy a pincérek nehezen kerülnek elő az italokkal, szólni kell, de más negatívumot nem tudok mondani.

Izabella Nagy Izabella Nagy
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
3 hasznos vélemény
2014. 09. 10. 19:51

Sajnos, ma jártunk ott, azt gondolom utoljára. Telefonon asztal foglaltunk és svédasztalos ellátást kértünk 5 személyre. Azt ígérték, várnak szeretettel és minden rendben lesz. A fogadtatás katasztrofálisra sikeredett, ami igen csak elvette a kedvünket és az étvágyunkat. Ha nincs velünk a spanyol ismerősünk, aki először jár Budapesten én azonnal kifordultam volna az étteremből. Szerettük volna megmutatni neki a magyaros vendégszeretetet és a finom ízeket. "Sikerült".
Én majd elsüllyedtem szégyenemben a kiszolgálás minősége miatt a vendégünk előtt.
1. Az ajtóban egy udvariatlan goromba pincér fogadott, ott létünk alatt végig hasonlóan viselkedett.
2. Miután nehezen sikerült asztalhoz ülnünk, nekünk kellett oda mennünk a pincérekhez, hogy rendelni szeretnénk valami innivalót.
3. A használt tányérokat, poharakat csak felszólításra vitték el.
4. Az ételeken legyek mászkáltak, mikor szóvá tettük azt mondták ez természetes, bejönnek az ajtón.
5. Végül amikor fizetni szerettünk volna közölték, hogy csak készpénz fogadnak el, menjünk a legközelebbi bank automatához.
Mi szinte mindannyian a vendéglátásban dolgozunk, de ha valaha így viselkednénk bármelyik vendégünkkel azonnal kirúgnának ill. lehúzhatnánk a redőnyt.
Az igazság az, hogy többször jártunk már náluk, különböző családi események megünneplése kapcsán és mindig elégedettek voltunk, de ez a mai élmény nehezen lesz felejthető. Jobb, ha itthon maradunk megóvandó a vendégünket és magunkat a hasonló szituációktól.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
174 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
Zsuzsanna X Zsuzsanna X
1 értékelés
0 követő
0 plecsni
0 hasznos vélemény
2015. 01. 24. 20:12

Eddig három alkalommal látogattuk meg, ennyi esélyt kaptak Tőlünk, soha többet. Rettenetes a pincérek hozzáállása, viszont az étel finom és vannak különlegességek is, de mit ér ha közben elmegy az ember étvágya. Senkinek sem ajánlanám nyugodt szívvel sajnos.

K. Annamária K. Annamária
5 értékelés
0 követő
2 plecsni
4 hasznos vélemény
2014. 01. 15. 08:44

Számunkra maximális élményt nyújtott, mert a választék és az ételek minősége pazar, és a díjszabás is megfelelő! A hely hangulata szintén tetszett, bár elég sokan voltunk, de gondolom ez a hely népszerűségének átka. A kiszolgálás is rendben volt, alig várjuk, hogy visszamenjünk!

Anjolie88 Anjolie88
6 értékelés
0 követő
2 plecsni
12 hasznos vélemény
2013. 12. 29. 22:15

Egy esküvőre voltam hivatalos, ahol 4990 Ft-ért annyit ehettem és ihattam volna 3 órán át, amennyit nem szégyellek. DE! Én nem tudtam maradni, csupán 1,5 órát és autóval voltam, tehát alkohol semmi, így szerettem volna egy barátibb lehetőséget. Az étterem előtt tábla hirdeti, hogy 2990 Ft-ért annyit ehetsz, amennyit akarsz, de az italt külön kell fizetni. Gondoltam, ez a nekem való. De a pincér vagy nevezzük Atyaúristennek nem így gondolta. Felháborodott, amiért variálunk, elképzelni nem tudta, hogy hogyan fogja megoldani és közölte, hogy ez esetben minden pincérnek meg kell jegyeznie, hogy én vagyok az, aki nem úgy fogyaszt, mint a többiek. Egyáltalán nem vette a lapot, hogy itt én vagyok a vendég és én fizetek, tehét lehetne rugalmasabb...kellemetlen volt a szituáció és az étvágyamat is elvette. Így egy üdítőt fogyasztottam csupán. Nem kóstoltam az ételt, mert a hozzáállásukkal elvették a kedvem. Nem szívesen mennék vissza.

lady.gabriella lady.gabriella
52 értékelés
2 követő
9 plecsni
59 hasznos vélemény
2012. 10. 15. 21:45

A svédasztalos helyek közül a jobbak közé tartozik, érdemes rászánni az elvileg megadott három órát, amit ott lehet tölteni korlátlan fogyasztással – bár ezt nem veszik szigorúan. A leves választék nem túl nagy, a főétel és desszert ajánlatok sora azonban annál inkább. A legtöbb hús csak páclében áll, és a szemünk láttára sütik meg, vagyis a frissesség garantált. Általában véve a különböző európai országok és a magyar ételkínálatból válogathatunk. A párommal az évfordulós vacsoránkat töltöttük ott, és nagyon jó érzéssel távoztunk, kellemes volt a hangulat, francia dallamok búgtak a hangszórókból és a pincérekkel is meg voltunk elégedve.

Vendég felhasználó Vendég
2016. 04. 14. 15:59

Széles kínálat és mosoly fogad, bármikor megyek. Friss, bőséges kínálat tényleg minden téren, közel féláron a drágábbik aye-es helyhez képest. Nekem több nem is kell! szuper jó