Rádi pékség

(3.0) - 3 értékelés
Cím:
1075 Budapest, Károly krt. 21.
Telefonszám:
Kategória:
Pékség

További információk

Palettánkon több mint 300 féle termék található, többek közt: fehér, barna és különféle magvas kenyerek, hagyományos és különleges péksütemények, cukrászsütemények, hideg és meleg snackek, szendvicsek. Termékskálánkat folyamatosan bővítjük, figyelembe véve a vevői javaslatokat, nyitottak vagyunk az új termékek bevezetésére és a már meglévő kínálatunk bővítésére.
Pékáruink sokszínűsége mellett, az árképzésben is igyekszünk szem előtt tartani a vásárlói igényeket. Termékeink hozzáadott tartósítószert nem tartalmaznak és követik a modern táplálkozáskultúra által támasztott követelményeket.
Első értékelő
Megnyitás
1998
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
3 korábbi értékelés - Rádi pékség
Cs.Tímea Cs.Tímea
124 értékelés
16 követő
19 plecsni
171 hasznos vélemény
2012. 11. 12. 23:16

Egyszer vásároltam itt eddig, és egészen véletlenül tértem be ide. Első látásra az tűnt fel, hogy a pékáruknál nem voltak ártáblák. Eléggé siettem, úgyhogy csak gyorsan körbenéztem, de sehol sem láttam árat. Nyilván valahova ki volt írva, mindenesetre nem tetszett, hogy ilyen nehéz észrevenni. Láttam jó kis szendvicseket, aminek örültem, mert elég kevés helyen lehet kapni. A kiszolgáló nagyon beszédes volt, azt firtatta, hogy a kezemben lévő műanyag tányéron, amit a közeli kifőzdében vettem, vajon milyen étel van. Aztán tovább ecsetelte a témát a kolléganőjének, közben pedig választott nekem egy croissant. Nem rossz pékség, de találtam már jobbat is, úgyhogy legközelebb máshova megyek.

KVszi KVszi
20 értékelés
1 követő
7 plecsni
21 hasznos vélemény
2012. 10. 23. 13:07

Nehéz a pékségek közül a legjobbat kiválasztani, hiszen mostmár elszaporodtak, egész franchise-rendszer épült ki, úgy, mint a Lipóti Pékség, a Fornetti vagy a Princess. Mindenhol beléjük botlunk, bármikor kaphatunk egy egészen ehető péksütit, pogácsát.
Ezek megvannak a Rádi Pékségben is, a Deák tér és a Madách tér között.
Viszont nagy a szendvicsválaszték, tojáskrémestől a rántott sajtos magvas zsömléig. Többféle vegetáriánus szendvics is van, és igazán gazdag mindegyik, laktató és finom.
Lehet kapni Cserpes termékeket is (Túró rudi, joghurt), ami sokkal finomabb és autentikusabb, mint a tartósítószerben úszó más tejtermék. Kávé is van, egyszóval egy gazdag remek reggelit költhetünk el ott. A kiszolgálók pedig nem csak kedvesek, de igazán figyelmesek is!

Vendég felhasználó Vendég
2012. 12. 29. 21:13

Egyszer vásároltam egy Rádi-s üzletben... az volt az utolsó. A kiszolgálás nagyon kedves volt ugyan, de a termék száraz, szinte töltelékmentes, és mindezekhez képest igen drága. Azóta szerencsére találtam egy hagyományos termékeket áruló üzletet, ahol a választék kisebb, de az ár-érték arány illetve a minőség! jóval kedvezőbb.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés