R14 Bisztró

(4.0) - 2 értékelés
Cím:
1092 Budapest, Ráday utca 14
Telefonszám:
+36-1-2165628
Kategória:
Reggelizőhely, Magyar konyha, Nemzetközi étterem

További információk

A Ráday utca 14 szám alatt lévő Ráday Bisztróban magyaros és nemzetközi ízekkel egyaránt várják a vendégeket. Az étlap rendkívül változatos, mindenki megtalálhatja a számára legjobb ételt.
Választhatsz a levesek, főételek, desszertek közül,de ha akarsz beugorhatsz egy gyors reggelire is a Bisztróba.
Első értékelő
Fizetési módok: MasterCard, Visa
Parkolás: Környéken
Elfogad bankkártyát? Igen
Akadálymentesített? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
2 korábbi értékelés - R14 Bisztró
Tutálibermáliber Tutálibermáliber
2 értékelés
0 követő
2 plecsni
2 hasznos vélemény
2014. 12. 19. 22:38

Külföldi vendégeimmel ebédeltünk itt múlt szerdán , kellemes jó hangulatú étterem , kitűnő volt a gulyásleves , cézársaláta , őzpörkölt és a somlói galuska , a sör friss hideg volt . Nagyon meg voltunk elégedve a hellyel , német vendégeim is csak dícsérni tudták a szervízt.

Kcsaba Kcsaba
31 értékelés
2 követő
10 plecsni
24 hasznos vélemény
2012. 11. 18. 23:56

A Red Café a Ráday utcában, annak is majdnem az elején található. A Ráday ugyebár nem szenved hiányt éttermekben, ezért valamivel mindegyikük megpróbál kitűnni a sokaságból. A Red Cafét nevéhez méltó élénkvörös színe emeli ki, viszont nevével ellentétben nem kávézó ez, hanem étterem. Belsőépítészetileg igen jól kivitelezett, és kellemes a hangulata is. Tavasztól őszig a járda mellett felépített teraszon is ülhetünk. Talán a sok közeli étterem teszi, hogy a Red Café gyakran kong az ürességtől, még hétvégi estéken is. Pedig két szintjén lenne elég hely nagyobb közönség fogadására is. A kevés vendégnek megfelelően a pincérek láthatóan unják az életüket, és ez a kiszolgáláson is látszik. Ami az ételeket illeti, hoznak egy adott színvonalat, jó nagy adagokat adnak belőlük, bár sokszor szinte hidegen hozzák ki a „meleg” ételeket, ami nem válik éppen dicsőségükre. Érdemes megkóstolni a szendvicseiket és palacsintáikat, azok elég jók. Az árak nagyjából a Ráday megszokott árainak felelnek meg, bár ezért a pénzért jobban oda illene figyelni az étel hőmérsékletére.

Hasonló szolgáltatók a közelben