Pull&Bear

(4.0) - 7 értékelés
Cím:
1052 Budapest, Vörösmarty tér 1.
Telefonszám:
+36-1-5050650
Kategória:
Női ruha, Férfi ruha, Kiegészítők

További információk

A Pull&Bear szem előtt tartja az új technológiákat, társadalmi változásokat és a legújabb művészeti és zenei trendeket. Mindez megfigyelhető a ruhák kialakításánál és az üzlet berendezésénél. Jellemző a vintage stílus, a baráti hangulat és a folyamatosan frissülő kínálat. Minden héten kétszer érkezik új áru az üzleteinkbe szerte a világon.
Első értékelő
Megnyitás
1991
Brand: Pull&Bear
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
7 korábbi értékelés - Pull&Bear
Picilány13 Picilány13
11 értékelés
0 követő
3 plecsni
12 hasznos vélemény
2013. 10. 05. 11:01

Nagyon szeretem! A felsők, a pulóverek magukért beszélnek! Imádom az összeset! Egy gondom van, szerintem a nadrágjaiknak túl magas a derekuk... Ott sosem tudtam még nadrágot venni, pedig annyira jól néznek ki! Kár értük...

annadia annadia
30 értékelés
0 követő
10 plecsni
21 hasznos vélemény
2012. 11. 24. 22:55

Imádom, imádom, imádom! Divatos, mindig up-to-date, minőségi anyagok, kellemes elrendezésű bolt, kedves, segítőkész eladók, gyönyörű cipők, táskák és pulóverek! Ezt nyújtja a Pull&Bear. Női ruhái abszolút favoritok, de a barátom is szokott is vásárolni, tehát férfidivatból is jelest kap a Pull&Bear. Egyszer diákmunkaként leltároztam is náluk. Nagy a hajtás, de nagyon kedvesek a munkáltatók, és baráti, vidám légkörben dolgoztuk végig az 5-6 órát. Mindig csekkolom az új kollekcióikat. Árai pedig hasonlóak a vele azonos szintre pozicionálható boltokéhoz. Vannak akciók, nem túl drága, de azért nem is egy olcsó kínai kategória. 4000-6000 között már kapható pulóver, póló, top egyaránt. Persze mint másoknak, nekik is megvannak a különleges, drágább darabjaik. Egy szó, mint száz, én nagyon kedvelem őket.

Nelli Nelli
60 értékelés
1 követő
13 plecsni
47 hasznos vélemény
2012. 11. 14. 13:19

Ha lazább, trendibb ruhákat szeretnék venni, akkor biztos a Pull&Bear-ben kezdem a vásárlást, mivel itt mindig találok valami vicceset, vagy egyedit. A pólóikat nagyon szeretem, de már kabátot is vettem ott. Igaz 1 év alatt szegény annyira megkopott, hogy már játszósnak használom. Kicsit hamar elhasználódott, hiszen nem volt rajtam mind a 365 napon… Mondjuk néhány póló is eléggé kibolyhosodott. Ezek ellenére azért mindig benézek, hátha most más lesz. Ár-érték arány nem jó, nyilván a fent említett tapasztalatok miatt. A másik ami néha zavaró, hogy sokszor iszonyat hangos a zene, és inkább hagyom az egészet is kimegyek. Csak a zene miatt!

Hasonló szolgáltatók a közelben

Timmi Timmi
121 értékelés
9 követő
15 plecsni
132 hasznos vélemény
2012. 11. 21. 21:15

A Vörösmarty teres – Váci utcás ruhaboltok közül talán ide szeretek leginkább benézni. Valahogy sokkal kellemesebb a légköre és az elrendezése, mint a többi hasonló boltnak, meg kevesebben is vannak. Ugyan sok ruhám nincs tőlük, de nagyon szívesen legeltetem a szemem a szebbnél szebb darabokon. A barátom viszont rendszeresen itt veszi a cuccait, fiúruha fronton is abszolút jó a választék.
Hozzám annyira sajnos nem esik közel egyik boltjuk sem, hogy mindig csekkoljam a legújabb kínálatukat vagy leértékeléseket, de remélem, az új Árkádba beköltöznek majd. Akkor aztán nem menekül előlem a Pull&Bear!:)

Anna Anna
20 értékelés
2 követő
6 plecsni
14 hasznos vélemény
2012. 11. 20. 19:08

Imádom a „húzd és maci”-t. A facebookon is követem őket, ahova a legújabb kollekciókból is töltenek fel. Az árak a szokásos plázás üzletek árához hasonlók. Hatezerből már tök jó nadrágot is lehet venni és ha akció van, még olcsóbban. A téli-nyári kiárusításnál érdemes mindenképpen bemenni mert párezerből simán beszerezhetünk ruhákat, nadrágokat és pulcsikat. A kiegészítők is a trendi kategóriába tartoznak, azonban ezek esetében a legjobb megvárni a leárazást, mert eredeti árukat kicsit olykor túlzásnak érzem. A stílusukban megfigyeltem, hogy van egy vadabb és „menőbb” kollekció, valamint egy letisztultabb, de az alapdarabokat is megtalálhatjuk.

Gina Gina
57 értékelés
1 követő
11 plecsni
58 hasznos vélemény
2012. 11. 13. 10:45

A Vörösmarty Pull & Bear az egyik kedvenc üzletem: cipőt itt még sosem vettem, így azok anyagáról-tartósságáról nem tudok és nem is akarok véleményt formálni (de jól néznek ki, ez kétségtelen), ám a ruhadarabok minősége kielégítő, megfelelő az ár-érték arány, a pólóik pedig számomra nem csupán minőségben, de dizájnban is verhetetlenek: színesek, ötletesek és humorosak (nem csak a női, de a férfi pólók is). A hangulat is fiatalos, az viszont kicsit zavaró, hogy néha konkrétan úgy ordít az amúgy trendi zene, hogy a saját gondolataimat sem hallom, és inkább kimenekülök.

gergopapp gergopapp
21 értékelés
4 követő
8 plecsni
12 hasznos vélemény
2012. 10. 23. 23:23

A Pull&Bear 18-19 éves koromig tartozott a kedvenc márkáim közé, s bár már nem igazán nézek be ruhavásárlás alkalmával, azt elismerem, hogy a 16-18 éves korosztálynak teljesen megfelelőek az ott kapható ruhák, és azok minősége. Bár nem kell életünk végéig velünk maradó darabokra számítani, azért 1-2-3 szezont kibírnak a nadrágjaik, pólóik. A cipők tipikusan egyszezonosak, nem is kell tőlük többet várni, pláne az áruk alapján. A fast-fashion jelleg itt is nagyon hangsúlyos, hamar a bolt polcaira kerülnek a nagy divatmárkák műveinek olcsóbb és egyszerűbb verziói, ez talán a kabátokon figyelhető meg leginkább.