Púder Bár

(2.5) - 3 értékelés
Cím:
1092 Budapest, Ráday utca 8.
Telefonszám:
+36-1-2107168
Kategória:
Pub

További információk

Eklektikus dizájn, nyüzsgő hangulat. Finom harapnivalók és jó a ház bora. Akadnak külföldiek is, van terasza. Megéri betérni.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
3 korábbi értékelés - Púder Bár
Kovács  Ágnes Júlia Kovács Ágnes Júlia
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
1 hasznos vélemény
2013. 10. 02. 11:25

Külföldi vendégekkel születésnapozni indultunk vasárnap este. Sajnos ebben az időpontban a legtöbb - általunk jónak ítélt - étterem zárva volt, így a közeli Púderbe mentünk. Este 7 óra körül megrendeltük 6 személyre az ételt, italt. Az ételek kb. másfél óra múlva meg is érkeztek. Később (1,5 óra múlva, mire kihozták ) kiderült, a mennyiségük fél fogunkra is kevés volt, így elgondolkodtatott, hogy vajon mekkora lehet a fél adag, melyre 70%-ot számolnak fel. Rövid idő alatt bekaptuk, és 4 desszertet rendeltünk kb. 9-kor: 2 "vulkánt" és 2 sajttortát. Pontosan 60 perccel (!) a desszert rendelés után megjelent egy pincér, és közölte, hogy elégett a csokikrém, újra kezdik. Újabb 30 perc (összesen újabb 1,5 óra ) után kihoztak 4 desszertet. Kóstoláskor kiderült, sajnos a bonyolult rendelést nem tudták másfél óráig észben tartani, és sajttorta helyett mákos gubát hoztak. Visszaküldtem a pincérrel. Újabb 10 perc múlva megjelent a boltvezető (?), kezében a mákos gubával, és kérdőre volt, "Mi a probléma?". Úgy látszik, a belső kommunikáció sem tökéletes a főnök és beosztottai között. Na, ekkor megállapítottam, hogy ilyen a világon nincs. Rengeteget utaztam, számtalan étteremben megfordultam, de ehhez hasonló hozzáállást még nem tapasztaltam.
Kárpótlásról szó sem volt, és mi éhesen, szégyenkezve távoztunk. Az élmény beárnyékolta a születésnapot és vendégeink Magyarországról kialakított képét.

Cs.Tímea Cs.Tímea
124 értékelés
16 követő
19 plecsni
171 hasznos vélemény
2013. 06. 26. 22:11

A Ráday utca elején található ez a kis bohém bárszínház, ahogy magukat nevezik. A színház jelleg annyiban érvényesül, hogy szép és érdekes a „díszlet”. A bútorokat a romkocsmákhoz hasonlóan valószínűleg lomtalanításokon válogatták. Az árszínvonal és a vendégkör tükrözi azt, ami általában a Ráday utcára jellemző. Pozitív csalódás azonban, hogy nem indokolatlanul drága, nem csak a turisták pénztárcáját célozza. Az italokon kívül kaphatóak „nasik”. Finom és gusztusos a fűszeres burgonya, amit snackként kínálnak és isteni a sütőtökleves. Azon kevés hely közé tartozik, ahol iható a „ház bora”, így nem kell valami méregdrága bort választani a borlapról. Negatív tapasztalat is ért már itt: a teraszon ülve 15 percig felénk sem szagoltak, pedig a bejáratnál ültünk és a pincér egyenesen ránk látott. Többen bementünk a mosdóba, várakoztunk, kacsingattunk felé, de semmi. Ez igen rosszul esett, így távoztunk. Ettől függetlenül fogok még egy esélyt adni a helynek.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés