Printa Akadémia Concept Store

(4.5) - 3 értékelés
Cím:
1075 Budapest, Rumbach Sebestyén utca 10
Telefonszám:
+36-30-2920329
Kategória:
Lakberendezés, Női ruha, Férfi ruha, Kiegészítők

További információk

Fiatalos. Divatos. Egyedi. Print. Ökodesign. Tanulás.

Ezek jellemzik a Printát. A bolt, amely kiállítótér, műhely, concept store és kávézó is egyben. A ruhák, dísztárgyak és bútorok mind kis szériás egyedi darabok.
Első értékelő
Megnyitás
2009. 11. 30.
Fizetési módok: Készpénz
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
3 korábbi értékelés - Printa Akadémia Concept Store
katinka katinka
5 értékelés
2 követő
3 plecsni
14 hasznos vélemény
2013. 04. 29. 16:04

Szuper kiegészítőket, és ékszereket lehet náluk találni, amit máshol nem lehet kapni.
Mindíg van valami újdonság, így akárhányszor megyek a Hair By Caroline szépségszalonba mindíg betérek ide is.

Gabida Gabida
10 értékelés
3 követő
3 plecsni
22 hasznos vélemény
2012. 11. 26. 21:59

Az idén második szülinapját ünneplő Printa a kedvenc helyem Budapesten. Igazi törzshely, ahol a város egyik legjobb eszpresszóját kortyolgatva válogathatok a gyakran megújuló, ökodesign-t képviselő ruhakollekció darabjai közt, és gyönyörködhetek a Printa szitanyomó műhelyében, kézzel készített grafikák között. A ruhák és kiegészítők mind egyedi darabok. Férfi ingek és pólók reinkarnálódnak női tunikák, ruhák, pólók és nadrágok képében. Bőrdzsekik ujjai változnak át praktikus, menő oldaltáskává vagy pénztárcává. A kedvencem egy örök darab, életem eddigi legjobb táskája, mely ta-da-da-damm, nem csalás, nem ámítás: biztonsági övből készült! Ha tehetitek, mindenképpen próbáljátok ki a havonta megrendezésre kerülő workshopot, ahol a szitanyomás technikájával lehet megismerkedni szuper jó arc mesterek segítségével. A baristák, az eladók, mind-mind nagyon kedvesek. Egy idő után már név szerint köszöntik az embert, és pakolják elé kedvenc kávéját. A hely különleges hangulata, a mindig jelen lévő lazaság azok, amik miatt kedvem van ide újra és újra betérni.

Hegerobin Hegerobin
50 értékelés
2 követő
10 plecsni
56 hasznos vélemény
2012. 11. 26. 20:58

A zsidónegyed szívében, a Rumbach Sebestyén utcában megbújó Printa egy igazi kozmopolita kis zug a történelmi környezetbe ágyazva, egyszerre egy környezettudatos lakberendezési tárgyakat, ruházati cikkeket és kiegészítőket vásárolhatunk, a galériában is ehhez a fiatalos, modern miliőhöz passzoló szitanyomással alkotásokat tekinthetünk meg, közben pedig a kávézóban igazán jó, fair trade világkávékat kóstolhatunk. A boltban kapható darabok mind öko-tudatosak, és kis szériában készülnek, így ha fel akarjuk dobni lakásunkat vagy ruhatárunkat egy-egy igazán különleges darabbal, érdemes benézni a Printába. Max isztok egy jó kávét.

Hasonló szolgáltatók a közelben