Príma Pék Sütőipari Kft.

(4.5) - 2 értékelés
Cím:
1117 Budapest, Október 23. utca 8-10.
Telefonszám:
Kategória:
Pékség

További információk

Az üzlet az Allee üzletközpontban található.
Az egészséges táplálkozást tartottuk fő szempontnak, ami teljes mértékben találkozott vásárlóink többségének igényeivel. Törekszünk az adalékanyagok használatának csökkentésére,elhagyására a teljes kiőrlésű, illetve bio gabonával készült termékek egészségtudatos kommunikációjára. Előrehaladott fejlesztésünk – a piacon már régen várt – csökkentett szénhidrát tartalmú termékcsoport bevezetése is.

Friss leveles tészták, rétesek, friss kenyér, hájas tészták, sütemény, rozskenyér, kenyérkülönlegességek, friss hájas tészták.
Első értékelő
Megnyitás
1992
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
2 korábbi értékelés - Príma Pék Sütőipari Kft.
Réka Réka
56 értékelés
2 követő
12 plecsni
70 hasznos vélemény
2012. 11. 19. 17:46

Azért is szeretem, mert a legtöbb helyen nincs ennyi teljes kiőrlésű termék, mint itt. Rendkívül finomak, tényleg jó kedvvel tér be ide az ember, ám a sor az talán egy kicsit elrettenthet bennünket, hiszen ami jó, azt sokan szeretik. Szerencsére 5-6 percnél többen nem kell sorban állni, az eladók nem háborognak, kedvesek, és készségesen kiszolgálnak mindenkit (többször előfordult már, hogy többen válogatni kezdtek még vásárlás közben, ám az eladók ezt is nagyon jól kezelték). Kávéjuk is finom egyszerre tudjuk lerendezni a reggelit, nem kell még külön betérnünk máshova. Ajánlom, tényleg!

K.Orsi K.Orsi
40 értékelés
1 követő
11 plecsni
38 hasznos vélemény
2012. 10. 18. 13:16

Általában itt indul a vasárnap egy finom reggelivel, de van, hogy hétköznap munka vagy suli előtt is sikerül beugrani. Nagyon jó illatok terjengnek a kis pult körül. Mindig van sor, de szerencsére gyorsan lemegy, ami a gyors kiszolgálásnak köszönhető, az eladók mosolygósak, kedvesek. Azért jó ide járni, mert tudok egészséges pékárut is választani. Mostani kedvencem a purpur szelet, de sokszor eszem teljes kiőrlésű lisztből készült áfonyás kockát is. Ha pedig sósat kívánok akkor a kornspitz a nyerő, szerintem itt a legfinomabb. A barátom a vajas croissantra esküszik, nem tudja megunni. A Cserpes tejtermékek rajongói itt is beszerezhetik a kedvenceiket. Ami szerintem ritka egy ilyen kis pékségektől, hogy koffeinmentes kávé is kapható. Mindig megkérdezik, hogy fahéj vagy kakaós szórást kérünk-e rá, ami egy jóleső kis plusz. Nekem még azzal tudnának kedvezni, ha lehetne laktózmentes vagy növényi tejet is választani.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Sugar Shop - Paulay Ede utca 1061 Budapest, Paulay Ede utca 48
56 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés