Presszó 53

(4.0) - 4 értékelés
Cím:
1073 Budapest, Erzsébet körút 53
Telefonszám:
+36-20-2872704
Kategória:
Söröző

További információk

Első értékelő
Megnyitás
2006. 06. 05.
Fizetési módok: Készpénz
Ingyen WiFi Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
4 korábbi értékelés - Presszó 53
mokushle mokushle
42 értékelés
0 követő
8 plecsni
31 hasznos vélemény
2013. 10. 26. 10:16

Elég vegyes érzéseim vannak a helyről. A kiszolgáló lányok szimpatikusak, az árak barátságosak. Üveges sört ittam, úgyhogy azt sem mondhatom, hogy vizezték volna. Viszont az nagyon zavart, hogy valami diszkózene szólt, közben a tévében meg ment a meccs. Nem a meccset szerettem volna nézni, mindössze hallani a mellettem ülőt, de ez is nehéz feladatnak bizonyult. Húsz főre foglaltunk itt asztalt, ezt úgy oldották meg, hogy az icipici asztalokat egymás mellé pakolták, így gyakorlatilag lehetetlen volt a két szomszédomnál több emberrel beszélgetni, ahhoz meg már üvölteni kellett, hogy a szemköztit meghalljam. A teret eléggé behatárolta, hogy a söröshordók és mindenféle kartondobozok között ültünk. A mosdó pedig elég furán van megoldva. Egy ajtón belül van két további ajtó a fiúknak és a lányoknak, ami azt eredményezi, hogy bent állnak vegyesen, és várják, hogy nyíljon az ajtó. Ha valaki a nőiből akar kijönni, annak vigyáznia kell, hogy ne akarjon bejönni éppen akkor valaki a fő vécéajtón is, mert annak koccanás lehet a vége. A tisztaságtól sem voltam elájulva, de legalább volt papír.

Ági25 Ági25
30 értékelés
1 követő
8 plecsni
17 hasznos vélemény
2012. 11. 26. 11:58

Igazi olcsó kocsma, ahol már annyira olcsó a sör, hogy már fáj, mivel fel van vizezve. Ez az olcsóság magával vonzza a hatalmas tömeget, így sokszor alig lehet mozdulni. Ezeket ellensúlyozz a fedett teraszhelység, mely nyáron természetesen nyitott. Viszont e fedett helyen lehet dohányozni, így nem kell kimennünk a hidegbe, hiszen ez sok embert elriaszt. Ráadásul közel van, a 4-6-os villamos vonalán és ott jár az éjszakai busz is, így hazajutásunk már meg is van oldva. Ha rossz dolgoktól eltekintünk és csak a jókat nézzük, akkor a hely kiváló egy nagyobb buli előtti alapozásra, vagy utána egy kis pihenésre, mielőtt mindenki álomra hajtaná a fejét.

codypomeray codypomeray
30 értékelés
0 követő
8 plecsni
27 hasznos vélemény
2012. 11. 21. 14:03

Hatalmas előnye, hogy az éjszakai busz megállójánál van, no meg a 4-6 villamos vonalán. A dohányzást könnyen megoldják a fedett terasszal, normálisan viselkedő biztonsági őrök vigyáznak a nyugalomra. Bent hatalmas pörgés van a pultban, de mindig hamar sorra kerül az ember, még a legforgalmasabb időszakokban sem fordul elő, hogy több percet kelljen várni. A sör olyan mint máshol, nem jó, hiszen Arany Ászok. De olcsó. Ami pedig a legjobb, hogy éjjel-nappal nyitva van és a vodka 200 forint. Egy buli után tökéletes levezető hely, tökéletes helyen.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés