Pizzeria e Ristorante il Caminetto

(1.0) - 3 értékelés
Cím:
3200 Gyöngyös, Kossuth Lajos utca 19
Telefonszám:
+36-37-312652
Kategória:
Pizzéria

További információk

Észak-Magyarország legelső fatüzeléses búbos kemencéjű pizzériája. Már 1991. óta készítjük az eredeti technológia szerinti, minőségi anyagokból összeállított pizzákat. Meleg konyhai étlapunkat Antonio Campano úr, az olasz szakácsszövetség tagja készítette és tanította be.
Első értékelő
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
3 korábbi értékelés - Pizzeria e Ristorante il Caminetto
R. Fruzsina R. Fruzsina
4 értékelés
0 követő
0 plecsni
0 hasznos vélemény
2015. 02. 21. 21:10

Először mikor ott jártam barátnőmmel, nem mondhatnám,hogy udvarias kiszolgálásban lett volna részünk. A pizzánk is mondhatni későn és kissé égetten érkezett. Másodjára a baráti köröm kedvéért tértem csak be,de csak üdítőt fogyasztottam. Az est végére a társaság belátta "igazam" volt. (természetesen beszámoltam nekik az első ott létemről) mondtam ha kiszeretnék próbálni nem bánom,legyen. ők kicsit bánták ...

sulierika sulierika
14 értékelés
1 követő
4 plecsni
31 hasznos vélemény
2013. 11. 29. 18:18

Nem tudom ki az a Antonio Campano...?Azt viszont pontosan tudom,hogy soha nem fogok bemenni a Caminettóba enni!Antonio viszont biztos,hogy sírva fakadna attól a pizzának nevezett akármitől ,amit Észak-Magyarország legelső fatüzeléses búbos kemencéjében sütnek.Bár ebben sem vagyok biztos,hogy a legelső volt.

Nagy Szilvia Nagy Szilvia
30 értékelés
1 követő
5 plecsni
79 hasznos vélemény
2013. 10. 12. 15:15

Az étterem valaha nagyon kellemes hely volt. Tetszetős a kemence az étterem közepén, látni ahogyan készül a pizza. Na most már épp ezzel van a baj. Leadtuk a rendelésünk, vártunk. Néztem, ahogyan készül. Belépett egy fiú kabátban, áthajolt a pulton, beleevett a kipakolt feltétekbe kézzel, majd elkezdte ollóval vagdosni a pizzát, amiről kiderült, hogy a miénk lett volna. Nem tudom ki hogy van vele, de én nem kedvelem, ha bejön valaki az utcáról, akiről kiderült, hogy a pizzafutár, majd kézmosás nélkül vagdossa a pizzát. A pincér szerint ez teljesen normális... a pohár, a terítő is koszos volt, soha többé nem megyünk oda és senkinek sem ajánlom. Természetesen semmit sem fogyasztottunk.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Dr. Watti Said fogorvos 3200 Gyöngyös, Belváros tér 4.
8 értékelés
Thumbnail Cseplye Éva fodrász 3200 Gyöngyös, Török Ignác utca 11.
3 értékelés
Thumbnail Kékes Étterem 3200 Gyöngyös, Fő tér 7
3 értékelés