Pizza King

7 értékelés
Szerkesztem a cégem
Mai nyitvatartás:
Cím
1141 Budapest, Thököly út 178
Kategória
Első értékelő
Sz. Emese Sz. Emese Sz. Emese Sz. Emese
Amennyiben helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását! Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
Módosítást kérek

További Információk:

Jártál nálunk? Mondd el a véleményedet! A jó vélemény...
Vendég felhasználó
Vendég
7 korábbi értékelés Pizza King
Márta Kohuth Márta Kohuth Márta Kohuth
27 értékelés
0 követő
6 plecsni
4 hasznos vélemény
5
2013.11.20 08:38

Igaza van az előttem szólónak. Nagyon finom pizzák kaphatók náluk. Rendelni ugyan nem szoktam, inkább odamegyek és ott fogyasztom el. Amikor még dolgoztam, gyakran ebédeltem náluk, mert elég jó áron finomat és tartalmasat ehettem. A kiszolgálás ia kitűnő, a rendeléshez meg nem tudok hozzászólni, hogy milyen a futárjuk.

Danó Roland Danó Roland Danó Roland
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
0 hasznos vélemény
5
2013.11.13 22:27

Gyors kiszolgálásban volt részem,mikor éppen a bosnyák tértől sétálva megláttam az éttermet.Gondoltam leadom a rendelést és míg haza érek készen házhoz hozza a futár. Kb:1,5 perc alatt felvették a rendelést és közel 20perces séta után a kapu előtt találkoztam a futárral. ;)

Timmi Timmi Timmi
119 értékelés
11 követő
15 plecsni
62 hasznos vélemény
4
2013.10.27 20:35

Netpincéren szoktam rendelni, már több étteremmel is próbálkoztam, de eddig a PizzaKing a kedvenc, tulajdonképpen csak ők tudtak eddig 1 óra alatt szállítani hosszabb távon, hála a 39 perces megkötésnek. Korrekt árakkal dolgoznak, a pizzáik tényleg jók, a gyrostál is, de a tésztáikat a későbbiekben hanyagolom. Kétszer rendeltem tésztát, mind a kétszer itthon kellett utófűszereznem őket, hogy normális ízt kapjanak...
A futárok általában szimpatikusak, nem volt problémám velük.
Az meg majd a következő rendelésnél kiderül, hogy megkapom-e a desszertet a 39 perc túllépéséért, ha már annyira reklámozzák...:)

Mia_M Mia_M Mia_M
4 értékelés
0 követő
2 plecsni
3 hasznos vélemény
5
2013.09.21 13:37

Telefonon rendszeresen rendelek, a legfinomabb a Cordon Bleu, steak burival. Nagyon elégedett vagyok velük. Mindig vannak új akciók. Ajándékot is kaptam a hétvégi rendeléshez amire nem is számítottam, finom pudingos sütit. Ajánlom mindenkinek!

B. KRISZTINA B. KRISZTINA B. KRISZTINA
3 értékelés
0 követő
2 plecsni
0 hasznos vélemény
5
2013.07.31 13:33

Többször rendeltem A Pizza Kingtől. Teljesen elégedett voltam az ételekkel. Mind a pizzákkal ,mind a desszertekkel is. Finoman csinálják, pont úgy ahogyan én szeretem. Mindenkinek bátran ajánlom. próbálják ki!

Kun Mónika Kun Mónika Kun Mónika
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
0 hasznos vélemény
5
2013.04.11 21:48

sajnálatos dolog történt...amiért időm nem volt elnézést kérni.a mai napon rendeltem tőletek telefonon....nagyon finom volt a pizza,köszönöm...DE AKKORA EGY TAJ PARASZT BUNKO GIZDA A FUTÁROTOK HOGY HA MÉGEGYSZER Ő JÖN VISSZAKÜLDÖM A RENDELÉST!!!SAJNOS KINT HAGYTAM TÖLTÖN A TELOMAT AMIT A 6 ÉVES KISLÁNYOM LE IS NÉMITOTT ,IGY CSAK HARMADIK CSÖRGETÉST HALLOTTAM MEG....KIMENTEM ÉS AKKORA PARASZT MODON ÁLLT HOZZÁM A FUTÁR HOGY IDŐM NEM VOLT ELNÉZÉST KÉRNI,LEHET HOGY EZT A GIZDA VISELKEDÉST A KOCSIBAN ÜLŐ HÖLGY JELENLÉTE MIATT KAPTAM,DE AKKOR JAVASLOM HOGY A JATTBÓL AMIT ADTAM VIGYE EL KÁVÉZNI,MERT VÁRNIA KELLETT 3,5 PERCET MERT AZ ESLŐ ÉS UTOLSÓ CSÖRGETÉS KÖZÖTT ANNYI IDŐ TELT EL!!!!!!TÉNYLEG FINOM A PIZZÁTOK ,DE A FUTÁR ÉRTÉKELHETETLEN IGY AZ ÉRTÉKELÉSEM CSAKIS AZ ÉTELRE VONATKOZIK.KÖSZÖNÖM.!

Sz. Emese Sz. Emese Sz. Emese
29 értékelés
0 követő
8 plecsni
13 hasznos vélemény
5
2012.11.17 14:29

Tény, hogy nem a legbizalomgerjesztőbb környezetben van, de az étterem maga teljesen korrekt. Több nagyobb terem van, baráti összejövetelekre, kisebb rendezvényekre is remek hely. Rengeteg fajta pizzájuk van, már többet teszteltem és nagyon finomak. A gyros tál is tuti, minden van rajta, ami csak kell, a kétfajta szósz is jár, egy adag óriási mennyiség, aki szeret nagyokat enni, annak tökély. A pincérek nagyon kedvesek, udvariasak, mindig mosolygósak, én szeretem, ha nem mogorva alakok lökik elém a kaját, sokkal kellemesebb ilyen környezetben enni/lenni. A kávéhoz mindig adnak mentolos rágót, azért ez nem egy rossz ötlet szerintem. Egyébként pizzát rendelni is tőlük szoktam általában, egész gyorsan kiszállítják és ajándék sütit is kaptam már a pizza mellé.

ezek is érdekelhetnek:

Thumbnail Bocanova Étterem és Pizzéria 1142 Budapest, Kassai tér 14
6 értékelés
Thumbnail Don Roberto Pizzéria 1134 Budapest, Róbert Károly körút 40.
3 értékelés
Thumbnail Pizza Hut Arena Plaza 1087 Budapest, Kerepesi út 9.
21 értékelés