Pizza King

(3.5) - 19 értékelés
Cím:
1072 Budapest, Akácfa utca 9
Telefonszám:
+36-1-7833538
Kategória:
Pizzéria

További információk

Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
19 korábbi értékelés - Pizza King
Maci Maci
1 értékelés
0 követő
0 plecsni
1 hasznos vélemény
2016. 08. 13. 00:00

A diszpécsert a rendeléstől számított 85! perc után felhívtam, azt mondta rácsörög a futárra, a futár hamarosan meg is érkezett. Ekkor a netes tájékoztató szerint 50 perce átvette a futár a pizzát a konyhától. A rendelésben szereplő szőlőlé helyett választhattam volna másikat utólag a helyszínen. A rendelt dobozos üdítő nem érkezett meg amit a futár egy vállrándítással letudott... A pizza épp csak langyos volt. Miután megpróbáltam ismét felhívni az éttermet, többszöri próbálkozásra sem vették fel egyik telefont sem. Ezek után lemondtam a kiszállított termékekről. Azt hiszem többet nem rendelek innen sem én sem az ismerőseim akik itt voltak. A futár az érdektelenségét leszámítva udvarias volt.

Z. Nikolett Z. Nikolett
1 értékelés
0 követő
0 plecsni
1 hasznos vélemény
2016. 03. 30. 16:33

Görög gyros tálat és brassói aprópecsenyét rendeltünk párommal, hozzá 3 db Bomba energiaitalt. A gyroshoz nem hozták ki a szószokat és a 3 db Bombát sem (Pedig a blokkon még be is volt karikázva, és mégis értetlenül nézett ránk a futár, hogy: " Tényleg rendeltek ilyet?" ...). A futár közölte, hogy fizessük ki a rendelést és egy óra múlva kihozza nekünk az energiaitalokat meg a szószokat. Másfél óra után csöngetett és szószok nélkül meghozta az italokat. Nem ez volt az első alkalom, hogy mást hoztak, vagy hiányosan hozták ki a rendelést, de az biztos hogy az utolsó, mert soha többet nem fogunk innen rendelni. Finomak az ételek, de nem ajánlanám jó szívvel senkinek sem.

Szajkó Viktória Szajkó Viktória
25 értékelés
0 követő
2 plecsni
21 hasznos vélemény
2015. 07. 08. 12:06

Rendeltem néhányszor, de katasztrófa az étel. Ha kihozzák gyorsan, az meg van 10 perc alatt.. na, akkor mikor gyárthatták az ételt? Ha a hívásomtól számítva 10 perc múlva a futár az ajtómba van? SOHA, de soha többet nem rendelek innen, se a többi éttermükből, mert az étel rossz, a diszpécserek nem kedvesek. Lehet, hogy olcsó, de cserébe...

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
Kalina József László Kalina József László
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
1 hasznos vélemény
2014. 01. 29. 10:24

Voltam is náluk, de leginkább a kiszállításos megoldást kedvelem. Átlag 2-3 pizzát rendelek ilyenkor, ebből kifolyólag mindig van valami plusz ajándék.
Másrészről, meg - az ilyen kiszállítások alkalmával - sokszor probléma, h az ajándék 1l-es Cola nem cserélhető be Fantára. Én (mi ) nem szeretjük a Colát.
Jó a pizzadobozokon található, levágható 10:1-hez akciójuk is. Összességében szeretem, és ha csak pizzára éhezem őket hívom!
Jó lenne, ha benne lennének valamilyen kártyás, mobilos kedvezményrendszerben is.

B. Kitti B. Kitti
3 értékelés
0 követő
2 plecsni
4 hasznos vélemény
2014. 01. 09. 19:13

Nagyon kellemes hely, finomak az ételek, nagy az étel és ital választék is. Pénztárca barát árak uralkodnak. Lehet koktélozni, a kiszolgálás talán kicsit lassú, de a felszolgálók nagyon kedvesek. A fenti rész kissé túlfűtött.

B. Katinka B. Katinka
5 értékelés
0 követő
2 plecsni
8 hasznos vélemény
2013. 11. 30. 15:26

Nagyon finomat ettünk,viszont rettentő sokat kellett várni amíg megérkezett az étel.A hely sem volt meglepően tele, és 2 pizzára meg egy kijevi csirkemellre vártunk több mint egy óra hosszát!A felszolgáló viszonylag kedves volt amikor nem hűtött italt kértem.A pizza tészta nagyon finom, a feltét rajta már nem olyan sok de laktató.A kijevi csirkemell sültkrumplival bőséges adag és az íze is kiváló volt!Valószínű,hogy legközelebb is visszamennék, viszont nem üres gyomorral és nem akkor, amikor sietünk valahová.

Varga Edit Varga Edit
7 értékelés
1 követő
2 plecsni
87 hasznos vélemény
2013. 11. 13. 22:32

Nagyon kellemes hely ahol nem csak enni lehet de egy jó koktél mellet a barátokkal ,kellemes zene mellet el lehet beszélgetni.Csak ajánlani tudom minden kedves ismerősömnek.Egyszerűen szuper pizzázó..

Beres Hajnalka Beres Hajnalka
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
1 hasznos vélemény
2013. 10. 03. 13:51

Eddig kétszer rendeltünk tőlük pizzát,de még nem csalódtunk.Nagyon finom volt,azt kaptuk,amit kértünk.Jó volt a tészta,jól meg volt sütve,ahogy szeretjük,vékonyan,és a feltétek is megfelelőek voltak.Délután még desszert is jár hozzá ajándékba.És gyorsak is voltak.Jó, hogy lehet bankkártyával fizetni.

P. Barbara P. Barbara
6 értékelés
0 követő
3 plecsni
8 hasznos vélemény
2013. 07. 29. 19:17

Életemben először jártam ott a párommal. Ő már korábban rendelt Tőlük pizzát a munkahelyéről, de a mi kerületünkbe sajnos nem szállítanak. Nagyon barátságosak voltak a felszolgálók, folyamatosan ott voltak az asztalunknál, ha látták, hogy valami elfogyott. Barátságos az emeleten lévő terem. Nem utolsó sorban, Pesten még annyira finom húsimádó pizzát még nem ettem, mint amit Ők csináltak!

Nikike Nikike
46 értékelés
4 követő
7 plecsni
39 hasznos vélemény
2013. 07. 17. 09:30

Mi egyszer rendeltünk innen pizzát és én nagyon meg voltam vele elégedve. Eddig egyik helyen sem jött be egyik pizza sem, de itt végre sikerült megtalálnom azt, amit eddig kerestem. Hawai pizzát ettem és nagyon finom volt, a tésztája is jó volt és a feltétekkel sem volt semmi bajom. Árban is teljes mértékben megfelelő. Ajánlom mindenkinek.

F. Brigitta F. Brigitta
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
1 hasznos vélemény
2013. 07. 16. 21:47

Baratommal nagyon ehesek voltunk mar. Leultunk a gep ele vegul a Pizza Kingre esett a valasztas amit nem bantunk meg! A kiszallitas gyors volt az etelek finomak es bosegesek. Maskor is toluk rendelunk

Zoli 74 Zoli 74
584 értékelés
10 követő
28 plecsni
329 hasznos vélemény
2013. 05. 30. 22:46

Nem a legjobb de nem is a legrosszabb,a kettő között.Nyitásakor jobban ment mára visszaesett a forgalma.

Panna0012 Panna0012
22 értékelés
0 követő
6 plecsni
18 hasznos vélemény
2012. 11. 22. 15:11

Nem jártam még minden éttermében a Pizza King-nek, de többször is rendeltem már és az Akácfa utcai egyértelműen az egyik kedvenc pizzériám. Fővárosi viszonylatban is megfizethető, de közel sem olyan drága, mint az igazi olasz éttermek Budapesten. Változatos és ízletes a kínálatuk, kedvünkre válogathatunk az ínycsiklandozó pizzák közül, ráadásul az éttermük is nagyon hangulatos, igazán kedves és közvetlen kiszolgálással.
Házhozszállításuk ingyenes és kifejezetten gyors, ezért ideális választás lehet házibulik alkalmával, vagy egy-egy pihenő nap alkalmával, amikor nincs kedvünk főzni, biztos, hogy a család minden tagja megtalálja az ízlésének megfelelőt.

bmarci bmarci
32 értékelés
0 követő
8 plecsni
23 hasznos vélemény
2012. 11. 21. 22:35

Pizzériákkal, vagy inkább pizzát árusító helyekkel Dunát lehetne rekeszteni Budapesten. Az igazi, valódi olasz pizzát kínáló éttermekben mélyebbre a zsebünkbe kell nyúlni, az olcsóbb helyeken pedig a minőség nem az igazi. Az Akácfa utca közepén található Pizza King a két erény ötvözésével az olcsóbb, mégis minőségi vonalra próbál rámenni, egyáltalán nem sikertelenül. Rendelésben nagyon erősek, házhozszállítási szolgáltatásukat nagyon sokan használják, de maga az étterem is jó helynek bizonyult. Fa lambéria, szolid dekoráció jellemzi a helyet, van galéria, így sokan elférnek csúcsidőben is. A kínálat igazán széles, a pizzák mellett vannak tészták, és egyéb, nem olasz jellegű ételek is. Mi kétféle tésztát kóstoltunk, és mindkettővel elégedettek voltunk. Semmi extra, viszont minden finom, minden rendben van. Külön jó, hogy ebédidőben lehet olcsó menüt kérni, amiben leves, főétel és desszert is van.

OhayoNikki OhayoNikki
142 értékelés
13 követő
16 plecsni
192 hasznos vélemény
2012. 11. 18. 00:41

Egymást érik a pizzériák a városban, egyik ínycsiklandozóbb a másiknál. A választás gyakran nehéz, amit most szeretnék megkönnyíteni. Nemhiába hívják Pizza Kingnek ezt az éttermet, hiszen a pizzakészítés királyának is nevezhetnénk. A tészta szinte szétolvad a szánkban, a gazdag és változatos feltét kényezteti ízlelőbimbóinkat. Kedvenc pizzáimat inkább rendelem, mert nagy társasággal az igazi a családi méret elfogyasztása, viszont a normált egyedül is képes vagyok befalni egy jó filmet nézve, vagy csak úgy vacsora gyanánt. Illatosan gőzölve a legjobb, ezt a futárok is tudják, ezért soha nem késlekednek.

Nelli Nelli
60 értékelés
1 követő
13 plecsni
49 hasznos vélemény
2012. 11. 13. 13:03

Az étterem részen nem voltam, csak egyszer, én inkább rendelős vagyok. Hát…nem a kedvenc helyem az tény. Amikor rendeltem, akkor mindig volt valami kifogásom a pizzával, például kevés féltét volt rajta, vagy túlságosan is vastag volt a tésztája. Az igaz, hogy elég jó árban rendelhetünk már tőlük, és a házhozszállítás is gyors, a futár kedves volt, de ez nekem nem feltétlen elég. Ha ételt rendelek, akkor elsősorban annak a minősége érdekel, a többinek kisebb a jelentősége. Maga az éttermi rész nekem kicsit túlzsúfoltnak tűnt, de elviselhető.
Az akciók szerintem jók, és van bőségesen. Bár egy kicsit zavaró a rengeteg bedobott szórólap a postaládámban.

myrthill myrthill
27 értékelés
1 követő
7 plecsni
47 hasznos vélemény
2012. 10. 22. 20:49

Szeretem az ételeiket, legyen szó akár pizzáról, akár bármilyen más tésztáról vagy frissensültről, többször rendeltem már otthonra is tőlük, magával az étteremmel viszont valahogy nem sikerült megbarátkoznom. Kicsit barátságtalan a hely, túl kicsi helyen túl sok az asztal, nem is annyira makulátlan, és az indokolatlan műpálmafa dekorációt szerintem sosem fogom megérteni. Akkor már inkább a házhoz szállítás, mert kényelmes, kedvesek a futárok és egyszer rekord idő alatt, rendeléstől számítva 19 percen belül kihozták a várva várt és igen finom pizzámat.

Réka Réka
56 értékelés
2 követő
12 plecsni
70 hasznos vélemény
2012. 10. 17. 17:37

Szeretem a Pizza King pizzáit, többször rendeltem belőle otthonra, nagyon finom a tésztája, ínycsiklandó a feltét és a paradicsomszósz, így nagy gondom igazából még nem volt vele. Pontosan kihozzák a rendelést, és kedvesek a futárok. Egyszer már jártam az Akácfa utcai étteremben, viszont akkor is elvitelre kértem a pizzám, a kiszolgáló nagyon kedves volt, azonnal intézkedett, tényleg nem kellett sokat várom. A többi ételüket még nem kóstoltam, de ha a pizza alapján ítélek, biztosan azok is nagyon finomak. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Cs.Tímea Cs.Tímea
124 értékelés
16 követő
19 plecsni
171 hasznos vélemény
2012. 10. 15. 22:32

A Pizza Kingtől sokszor szoktam rendelni otthonra. Nagy problémám még soha nem volt velük. Főleg az áraik igen vonzóak és az étel is elfogadható. Az akácfa utcai étterembe is voltam kétszer, de vegyesek az érzéseim. Első alkalommal a pincér elég furcsa módon többet számlázott. A két koktél és a két főétel mellé még egy koktél felszámlázott, amit külön blokkon hozott. Majd az asztalunknál adta össze a két számot, ami nem is egyezett meg a két számla összegével. Mikor jeleztük neki, nem túl meggyőzően arról beszélt, hogy a főnöke nyomtatta a számlát és ezért a hiba. Nem csináltunk balhét, a pincér se, elismerte a hibát, és békével távoztunk. Legközelebb a szüleimmel mentem, és megint ugyanaz a pincér volt. Nagyon kedves volt, szóval a kiszolgálással összességében nincsen semmi probléma. De azért a végén jól megnéztem a számlát, és kérdezte is, hogy van-e valami gond. Mivel a két alkalom között kb. 2 két hét telt el, és ráadásul pont ugyanott ültem, úgy vélem felismerhetett. Természetesen nem volt semmi probléma a számlával. Az ár/érték arány megfelelő, elfogadható hely.